Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Κυριάκου για ΑΕΚ, Κομίνη και Ποντίκη - «Θα το βρουν μπροστά τους»!
| 2018-04-15 23:20:00

«Κεραυνοί» Κυριάκου για ΑΕΚ, Κομίνη και Ποντίκη - «Θα το βρουν μπροστά τους»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Κυριάκου για ΑΕΚ, Κομίνη και Ποντίκη - «Θα το βρουν μπροστά τους»!

"Άστραψε και βρόντηξε" στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Κυριάκος.

 

Αναλυτικά δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ:

"Όλοι είδαμε τι έγινε. Ο κύριος Κομίνης και ο βοηθός Ποντίκης στην αρχή κατοχύρωσαν το γκολ και πήγαν προς τη σέντρα. Μετά από μόνοι τους όπως θέλουν να λένε περίμεναν για 6-7 λεπτά μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση όπου και ακύρωσαν το γκολ του Βαρέλα. Όλο αυτό το διάστημα που δεν ήξεραν τι να κάνουν δημιούργησαν μία ένταση εντός και εκτός γηπέδου. 

Μετά από όλα αυτά είδαμε όλοι στο βίντεο ότι βγήκαν από τα αποδυτήρια με σκοπό να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Στην αρχή ο διαιτητής Κομίνης σφύριξε και μετά ο βοηθός Ποντίκης βγήκε με το σημεάκι του και ακουστικό της ενδοεπικοινωνίας. Πλέον όλα αυτά τα αρνούνται και στο φύλλο αγώνα, αλλά και με την άρνησή τους να παρεβρεθούν στις δικαστικές αίθουσες να καταθέσουν. 

Εμείς σαν ΠΑΟΚ κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια με ομάδες που δεν έχουν σκοπό να χαριστούν σε κανέναν και έτσι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα. Τα υπόλοιπα στο δικαστικό κομμάτι είναι άλλο θέμα. Κάποιοι έχουν βαλθεί να πάρουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν κάνεις τέτοιες κινήσεις είναι σίγουρο ότι θα το βρεις μπροστά σου στο μέλλον. 

Από την μεριά μας πιστεύουμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας και αυτό φαίνεται και από το βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα. Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή για αυτό το οποίο η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags