Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την «Αθλητική Κυριακή» λόγω ΠΑΟΚ - «Παίχτηκε... σόου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-15 23:50:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την «Αθλητική Κυριακή» λόγω ΠΑΟΚ - «Παίχτηκε... σόου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την «Αθλητική Κυριακή» λόγω ΠΑΟΚ - «Παίχτηκε... σόου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί τα... πήραν στην Ένωση, τι απαντάει η ΕΡΤ.

Η απόφαση της "Αθλητικής Κυριακής" και της ΕΡΤ να φιλοξενήσουν δηλώσεις των Κυριάκου Κυριάκου και του Παντελή Κωνσταντινίδη, έκανε έξαλλη την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι έκαναν λόγο για «σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη».

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων μόνο της μίας πλευράς», έλεγαν, τονίζοντας ότι δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα, ενώ θα βγάλουν και επίσημη ανακοίνωση.



Η απάντηση της ΕΡΤ στην ΑΕΚ

Η ΕΡΤ έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις μετά τις «βολές» της ΑΕΚ για την "Αθλητική Κυριακή", αναφέροντας ότι υπήρχε ανάλογο κάλεσμα και στην Ένωση για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ανέφερε ότι επικοινώνησαν με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο και ζήτησαν από τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν παρουσία είτε τηλεφωνική είτε φυσική με οποιοδήποτε στέλεχος του συλλόγου αν θέλει να βγει στον "αέρα".

Η απάντηση ωστόσο που πήρε είναι ότι η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 19:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags