Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τέτοιους παικταράδες «ξεφεύγει» ο ΠΑΟΚ - Όνομα που κάνει «γκελ», θα τα σπρώξει ο Σαββίδης;
| 2018-04-16 10:02:00

Με τέτοιους παικταράδες «ξεφεύγει» ο ΠΑΟΚ - Όνομα που κάνει «γκελ», θα τα σπρώξει ο Σαββίδης;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Με τέτοιους παικταράδες «ξεφεύγει» ο ΠΑΟΚ - Όνομα που κάνει «γκελ», θα τα σπρώξει ο Σαββίδης;

Δύσκολη και ακριβή περίπτωση, αλλά αν «τρελαθεί» ο Ιβάν...

Η παρουσία του Κώστα Σταφυλίδη χθες στην Τούμπα σε συνδυασμό με το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη για τον διεθνή άσο, που επεσήμανε το πόσο του πάνε τα ασπρόμαυρα, φούντωσαν τα σενάρια περί επιστροφής του Έλληνα άσου στον ΠΑΟΚ.

O διεθνής αριστερός μπακ είναι δανεικός από την Άουγκσμπουργκ στη Στόουκ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ιδιαίτερα την αγγλική ομάδα. Μάλιστα, από τη στιγμή που η Στόουκ πιθανότατα θα υποβιβαστεί και στον δανεισμό του δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς, ο Έλληνας άσος δεν θα παραμείνει εκεί του χρόνου.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα μείνει και στην Άουγκσμπουργκ, η οποία δεν τον υπολογίζει. Η γερμανική ομάδα ήθελε να τον παραχωρήσει από πέρυσι, όταν είχε καλή πρόταση ύψους 5-6 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή μπακ, όμως το deal δεν προχώρησε γιατί ο Κώστας Σταφυλίδης περίμενε να προκύψει κάτι καλύτερο από Ιταλία.

Το όνομα του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα αναμένεται να παίξει στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αν και η περίπτωσή του δε θα είναι εύκολη ή φθηνή. Θα λέγαμε ότι η υπόθεσή του θυμίζει λίγο... Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ενδεχόμενη επιστροφή του στην Τούμπα θα κάνει ντόρο, όμως για να γίνει πραγματικότητα θα απαιτείται οικονομική υπέρβαση.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστούν τουλάχιστον 2,5 με 3 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του, ενώ ακόμα και σε περίπτωση δανεισμού, θα απαιτηθεί κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χωρίς τα χρήματα του συμβολαίου του παίκτη, από τη στιγμή που για μισή σεζόν κόστισε στη Στόουκ περίπου 600.000 ευρώ.

Πάντως, όπως αναφέραμε παραπάνω, το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη θα απασχολήσει σοβαρά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, όπως και αυτό του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags