Facebook Pixel Κουρμπέλης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
| 2018-04-16 14:00:00

Xoντρό παιχνίδι με Κουρμπέλη και Ολυμπιακό! - Τι τρέχει με το «φλερτ», πότε θα «τρέξει» η μεταγραφή

Xoντρό παιχνίδι με Κουρμπέλη και Ολυμπιακό! - Τι τρέχει με το «φλερτ», πότε θα «τρέξει» η μεταγραφή

Βούιξε η πιάτσα για την «αρπαγή». Οι εξελίξεις που θα προκύψουν στο Sportdog.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στον Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκό, το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν μεγάλες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, ενδεχομένως και νωρίτερα, αν και εφόσον οι «πράσινοι» δεν αποφύγουν τις δυσάρεστες εξελίξεις σχετικά με την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν.

Τις συγκεκριμένες εξελίξεις, φυσικά, τις παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον όλες οι κορυφαίες ομάδες της Super League, καθώς στο Τριφύλλι παραμένουν παίκτες που είναι πολύ ποιοτικοί και μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιοδήποτε ελληνικό σύλλογο.
 
Με κορυφαίο παράδειγμα ίσως, τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Είναι επόμενο, λοιπόν, οι υποψήφιοι «μνηστήρες» να… ορέγονται από τώρα τον Έλληνα άσο και να προετοιμάζονται, αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός, για τους γνωστούς λόγους, δεν καταφέρει να κρατήσει τους καλούς του παίκτες.
 
Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τον περασμένο Γενάρη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ.
 
Πάντως, τα νέα σενάρια που κυκλοφορούν στην πιάτσα αναφέρουν ότι αυτή τη φορά ο Έλληνας άσος μπορεί να απασχολήσει πολύ σοβαρά τον… Ολυμπιακό! Όχι πως στην παρούσα φάση υπάρχει κάτι επίσημο, κάθε άλλο, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση πως, αν και εφόσον, ο ικανός αμυντικός αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τότε στο Λιμάνι μόνο αδιάφοροι δε θα μείνουν.
 
Εξάλλου, στον Πειραιά μία από τις βασικές προτεραιότητες ενόψει της νέας σεζόν είναι η απόκτηση ενός χαφ, καθώς στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται τόσο ο Γκιγιόμ Ζιλέ όσο και ο Οτζίτζα Οφόε, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μοιάζει ιδανική περίπτωση, μιας και πληροί και τις νέες προυποθέσεις που έχουν θέσει οι Ερυθρόλευκοι (ηλικία, εθνικότητα, μεταπωλητική αξία κ.λπ.).

Από την άλλη, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τα σενάρια έφερναν τον Δημήτρη Κουρμπέλη κοντά στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας άσος είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δε θα πήγαινε σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, δηλώνοντας αφοσιωμένος στο Τριφύλλι. Κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του και το προσεχές καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει προτίμηση, αν αποχωρήσει από το τους Πράσινους, να συνεχίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags