Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτή αποκάλυψη Sportdog: Στην Αθήνα ο Πίνι Ζαχάβι για ΠΑΟ - Μυστική συνάντηση, τρομερές εξελίξεις
| 2018-04-16 22:30:00

Καυτή αποκάλυψη Sportdog: Στην Αθήνα ο Πίνι Ζαχάβι για ΠΑΟ - Μυστική συνάντηση, τρομερές εξελίξεις

του Νίκου Στεργίου
Καυτή αποκάλυψη Sportdog: Στην Αθήνα ο Πίνι Ζαχάβι για ΠΑΟ - Μυστική συνάντηση, τρομερές εξελίξεις

Tι ετοιμάζει ο διάσημος μάνατζερ; Πότε ήρθε Ελλάδα και τι έκανε;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς λίγες ώρες μετά την τιμωρία σοκ με την αφαίρεση βαθμών για τις υποθέσεις ΛέτοΤοτσέ και Εσιέν, έσκασε η βόμβα για νέο επενδυτή, ο οποίος μάλιστα ήδη έχει καταθέσει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο και περιμένει απάντηση μέχρι τις 15 Μαΐου.

Όπως σας μεταφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πρόκειται Όμιλο ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία, ο οποίος έχει κάνει τις επαφές με το Τριφύλλι μέσω του μέσω του συνεργάτη του και μεγαλοατζέντη Πίνι Ζαχάβι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Ισραηλινός πολύ πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα, ωστόσο κανείς τότε δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, καθώς οι δύο πλευρές δεν θέλησαν να διαρρεύσει το παραμικρό. Συγκεκριμένα, ο Πίνι Ζαχάβι βρέθηκε στην χώρα μας στις 28 Μαρτίου και σίγουρα η παρουσία του δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Θυμίζουμε πως ο υποψήφιος επενδυτής προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags