Facebook Pixel Sportdog.gr | Προς το χείλος του γκρεμού ο Πανσερραϊκός
| 2018-04-18 02:34:00

Προς το χείλος του γκρεμού ο Πανσερραϊκός

Sportdog Team
Προς το χείλος του γκρεμού ο Πανσερραϊκός

Κρίσιμες είναι οι επόμενες δύο μέρες για το μέλλον του Πανσερραϊκού, με τις εξελίξεις που αναμένονται να είναι ραγδαίες.

Σε μια από τις πλέον δύσκολες φάσεις της ιστορίας του βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, με τις επόμενες δύο μέρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς είναι ορατό της αποχώρησης των «λιονταριών» από την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο βιοποριστικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες του. Παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι αυτός ο οποίος την κρατάει μόνος του, μετά τις συνεχόμενες παραιτήσεις που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση είναι απόντες, με τους παίκτες να συνεχίζουν να προπονούνται με το φιλότιμο τους να είναι αυτό το οποίο υπερισχύει. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση παρελθόν από το δυναμικό της ομάδας αποτελούν οι Χατζητερζόγλου και Καπτέλι, στις οποίες έπαιξαν ρόλο και οι λάθος χειρισμοί των ανθρώπων της διοίκησης. Έπειτα από τα παραπάνω όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τους «ερυθρολεύκους», με τις υποσχέσεις των ιθυνόντων να παραμένουν μόνο λόγια, εξέλιξη που έχει φέρει τους παίκτες στα όρια τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags