Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Βέμερ - Τι έκανε ο Παναθηναϊκός και πώς θα γλιτώσει το -3!
| 2018-04-17 20:16:00

Εξελίξεις με Βέμερ - Τι έκανε ο Παναθηναϊκός και πώς θα γλιτώσει το -3!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Βέμερ - Τι έκανε ο Παναθηναϊκός και πώς θα γλιτώσει το -3!

Η κίνηση του Τριφυλλιού για αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε το ποσό των 50.000 ευρώ στον Γιενς Βέμερ, το οποίο αντιστοιχεί στα χρήματα της μίας ληξιπρόθεσμης δόσης του διακανονισμού που είχε γίνει με τον Γερμανό άσο.

Θυμίζουμε ότι στους Πράσινους έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για χρέη στον Βέμερ, στον οποίο έχει επιδικαστεί το ποσό των 530.000 ευρώ.

Με την κίνηση να καταβάλουν 50.000 και όχι ολόκληρο το ποσό, οι Πράσινοι συνεχίζουν την τακτική τους στο θέμα του Βέμερ, βάσει της οποίας ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να καταβάλει όλο το ποσό που οφείλεται στον Γερμανό αλλά τις δόσεις που είναι ληξιπρόθεσμες.

Για τον λόγο αυτό το Τριφύλλι έχει απευθυνθεί στην ΕΠΟ, ζητώντας διευκρινίσεις για τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν στον παίκτη, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να γλιτώσουν την αφαίρεση των τριών βαθμών χωρίς να δώσουν ολόκληρο το ποσό, όπως ζητά ο Γερμανός.

Στο πλαίσιο ο Παναθηναϊκός προέβη σήμερα σε ακόμα μια κίνηση. Οι Πράσινοι προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο είχε αποφανθεί για τον Βέμερ, και ζήτησαν να διορθώσει την απόφαση, τονίζοντας ότι η αφαίρεση βαθμών θα αναιρεθεί αν δοθούν οι δόσεις που έχουν λήξει.

Εάν αυτό συμβεί, τότε ο Παναθηναϊκός γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών και θα συνεχίσει να καταβάλει στον Γερμανό κάθε μήνα τη δόση των 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags