Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα με Μαρτίνς - Αυτός θα είναι ο... νέος ρόλος του Πορτογάλου - Πού πάει και τι κάνει
| 2018-04-18 11:00:00

Φοβερά πράγματα με Μαρτίνς - Αυτός θα είναι ο... νέος ρόλος του Πορτογάλου - Πού πάει και τι κάνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερά πράγματα με Μαρτίνς - Αυτός θα είναι ο... νέος ρόλος του Πορτογάλου - Πού πάει και τι κάνει

Δύο σε ένα ο 48χρονος κόουτς, καυτό παρασκήνιο στο sportdog.gr.

Είδε όσα ήθελε σε πρώτη φάση στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την «κατασκοπεία» του στο εξωτερικό.

Μπορεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να ασχολείται με θέματα που αφορούν τους Πειραιώτες και ότι θα... ξεκουραστεί.

Αντίθετα, ξεκινάει... σαφάρι παρακολούθησης παικτών, που ανήκουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ αλλά αγωνίζονται ως δανεικοί εκτός συνόρων, ενώ πρόκειται να «τσεκάρει» από κοντά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, που του έχει υποδείξει ο αρχισκάουτ της ομάδας, Φρανσουά Μοντέστο. Γι’ αυτό και άλλαξε ο αρχικός προγραμματισμός, που προέβλεπε την απουσία του Πορτογάλου από την Ελλάδα μόλις για 3-4 μέρες.

Οπως έχει γίνει γνωστό, στις προθέσεις του τώρα είναι να βρίσκεται ξανά πίσω στη χώρα μας στα τέλη του μήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (29/4) και ακολούθως να ολοκληρώσει την «κατασκοπία» του για να έχει πλήρη φάκελο για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά.

Αν τα καταφέρει, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται σήμερα την Ολλανδία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Κώστα Τσιμίκα στον πολύ σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στη Φέγενορντ. Διαφορετικά είναι πιθανό να το πράξει την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Τσβόλε.  

Πάντως, στο διάστημα αυτό αγωνίζεται στο γειτονικό, Βέλγιο και ο Δημήτρης Γούτας με τη Σιντ Τρούιντεν και δεν αποκλείεται να «τσεκάρει» από κοντά ο Πορτογάλος και τον υψηλόσωμο Ελληνα αμυντικό. 

Στις προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς είναι να δει από κοντά αγωνιζόμενο και τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος την Παρασκευή θα παίξει με τη Βαγιαδολίδ στο Οβιέδο. Από εκεί και πέρα, είναι βέβαιο πως ο 48χρονος τεχνικός σκοπεύει να βρεθεί το επόμενο διάστημα στη Γαλλία για να παρακολουθήσει παίκτες που έχει υποδείξει ο Φρανσουά Μοντέστο, με το μυαλό να πηγαίνει κυρίως στον Γιανίς Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ...

Όπως έχει ακουστεί, στις προθέσεις του είναι να παρακολουθήσει και την Αζαξιό, ώστε να εκτιμήσει δια... γυμνού οφθαλμού τις ικανότητες δύο παικτών που ανήκουν στους Πειραιώτες, του Καζίμ Λάτσι και του Μαντί Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags