Facebook Pixel Ελάτε να της το πάρετε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-14 20:00:00

Ελάτε να της το πάρετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελάτε να της το πάρετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι υπόλοιποι επίδοξοι διεκδικητές του τίτλου, όπως Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι ξεκίνησαν με "γκέλες", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ και έβαλε μπρος για το 20ο...


Με φτερά στα πόδια μετά τις γκέλες των υπολοίπων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με την Γουεστ Μπρομ και έδειξε ότι θα κυριαρχήσει. Μόλις στο 13' ο Ρούνεϊ πήρε τη μπάλα από τον Γιάνγκ και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του, πρώην Κόκκινου Διαβόλου, Φόστερ, για το 0-1. Στη συνέχεια το «Χόθορνς» έγειρε, όμως ο Νάνι δεν ήταν στη μέρα του, όπως κόντρα στην Σίτι. Ο Πορτογάλος μόνος του αστόχησε στο 22' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και στο 29' αμαρκάριστος λίγο έξω από την μικρή περιοχή έστειλε με βολέ τη μπάλα πάνω από την εστία.

Πρεμιέρα με γκέλα για Τσέλσι-Βίλας Μπόας
Δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι στην Premier League. Οι Μπλε είχαν πολύ μέτρια εικόνα κόντρα στην ομάδα του Μάρτιν Ο' Νιλ και χωρίς ιδέες πέταξαν μοιραία δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική. Ο Βίλας Μπόας άφησε στον πάγκο τον Ντρογκμπά και προτίμησε τον Τόρες, ο οποίος στό πρώτο μέρος βρέθηκε πολύ κοντά στο να τον δικαιώσει, αφού απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο δύο αμυντικούς, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Η καλύτερη ευκαιρία για τους Λονδρέζους ήρθε στο 72' με τον Νικολά Ανελκά να δοκιμάζει τεχνικό σκαφτό σουτ, το οποίο απέκρουσε με το ένα χέρι ο Μπέγκοβιτς και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της συνάντησης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Μπλάκμπερν-Γουλβς 1-2
(20' Φορμίκα - 22' Φλέτσερ, 47' Γουορντ)

Φούλαμ-Αστον Βίλα 0-0

Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 1-1
(12' Σουάρες - 57' Λάρσον)

ΚΠΡ-Μπόλτον 0-4
(45+2' Κέιχιλ, 67' αυτ. Γκαμπιντόν, 70' Κλάσνιτς, 79' Μουάμπα)

Γουίγκαν-Νόριτς 1-1
(21' πεν. Γουάτσον - 45' Χούλαχαν)

Νιούκασλ-Αρσεναλ 0-0

Τότεναμ-Εβερτον αναβλ.

Κυριακή (14/08)

Στόουκ-Τσέλσι 0-0

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. (18.00)

Δευτέρα (15/08)

Μάντσεστερ Σ.-Σουόνσι (22.00)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags