Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει θρύλος της ΑΕΚ: «Έφυγα νωρίτερα, με έπιασε ταραχή, έβαλα τα κλάματα - Μαγείρεμα με ΠΑΟΚ»
| 2018-04-19 10:00:00

Συγκλονίζει θρύλος της ΑΕΚ: «Έφυγα νωρίτερα, με έπιασε ταραχή, έβαλα τα κλάματα - Μαγείρεμα με ΠΑΟΚ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Συγκλονίζει θρύλος της ΑΕΚ: «Έφυγα νωρίτερα, με έπιασε ταραχή, έβαλα τα κλάματα - Μαγείρεμα με ΠΑΟΚ»

Τρομερές ατάκες στο sportdog.gr για το χθεσινό έπος στο ΟΑΚΑ.

Ο νόμος του Μέρφι επιβεβαιώθηκε για τον Στέλιο Σεραφείδη στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρόεδρος των βετεράνων της Ένωσης εξομολογήθηκε ότι έφυγε από το γήπεδο και δεν είδε την γκολάρα του Λάζαρου. Η διήγησή του όμως στον sportdog.gr είναι συγκλονιστική.

Ο παλιός γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς, αναγνώρισε την κακή εικόνα των Κιτρινόμαυρων και υποστήριξε ότι τέτοιες προκρίσεις δύσκολα συμβαίνουν.

Παράλληλα, σχολίασε την καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Εφέσεων, αλλά και το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση πέφτει πάνω στους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρσι.

Πώς ζήσατε την πρόκριση στον τελικό;

«Θα γελάσετε. Έφυγα ένα τέταρτο πριν τελειώσει το παιχνίδι. Με έπιασε ταραχή. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είδα το γκολ στο γήπεδο. Ήμουν στον δρόμο. Έλεγε στο ραδιόφωνο ότι έχει ένα λεπτό ακόμα. Το μυαλό μου αυτόματα πήγε σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ακούω σε μία φάση να κάνουν αναφορές στην ιστορία της Λάρισας στον τελικό του Κυπέλλου και ξαφνικά"Γκολ ο Χριστοδουλόπουλος". Λέω δεν γίνεται αυτά τα πράγματα, είναι εξωφρενικά. Είναι φαινόμενα. Έβαλα τα κλάματα και με έπιασε το φιλοκάρδι μου».

Το παιχνίδι πώς σας φάνηκε;

«Αυτοί έπαιξαν καταστροφικό παιχνίδι και κράτησαν το σκορ. Αλλά η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά. Δεν είχε καθαρό μυαλό να καθαρίσει το παιχνίδι. Είχε εκνευρισμό, είχαν και 15 μέρες αποχής λόγω του Πάσχα. Όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση. Γιατί δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για το νταμπλ πριν το κατακτήσουμε πρώτα. Πρώτα να σιγουρευτούμε και μετά εκδηλωνόμαστε».

Πιστεύετε ότι με το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος «κλείδωσε» το νέο συμβόλαιο;

«Πιστεύω ότι το αξίζει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, φιλότιμος και έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Ο κόσμος τον θέλει, όλοι μας δηλαδή. Η υπόθεση όμως θα κριθεί από τον Μελισσανίδη. Πρέπει να τον κρατήσει».

«Κάτι μαγειρεύεται...»

Πώς σχολιάζετε την καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ;

«Δεν ξέρουμε τι μαγειρεύεται... Πολλά λέγονται, στην Ελλάδα ζούμε, όπου έχει χαθεί κάθε είδος λογικής».

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την περσινή διοργάνωση;

«Καμία εκδίκηση. Πρέπει να τους κερδίσουμε και τέλος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα και πρέπει να κερδίσει πρώτα όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μετά να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ».

Η ΑΕΚ έχει ξανά την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ. Η στατιστική λέει ότι το πετυχαίνει κάθε 40 χρόνια. Εσείς που έχετε ζήσει την ομάδα τόσες δεκαετίες πώς νιώθετε για τα φετινά της επιτεύγματα;

«Ευτυχισμένος. Το 2018 θα είναι η πιο ευλογημένη χρονιά στην ιστορία της ΑΕΚ, μετά την καταιγίδα που πέρασε η ομάδα όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Έμεινε χωρίς γήπεδο, υποβιβάστηκε, έπαιξε στη Γ και τη Β Εθνική. Τα πέτρινα χρόνια όμως τελείωσαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags