Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια συμφωνία; Σφαγή για ΠΑΟ - Βγαίνουν «μαχαίρια» από Δημήτρη και Ταϊλανδό; - Κόλπο από Αλαφούζο
| 2018-04-20 11:02:00

Ποια συμφωνία; Σφαγή για ΠΑΟ - Βγαίνουν «μαχαίρια» από Δημήτρη και Ταϊλανδό; - Κόλπο από Αλαφούζο

του Νίκου Στεργίου
Ποια συμφωνία; Σφαγή για ΠΑΟ - Βγαίνουν «μαχαίρια» από Δημήτρη και Ταϊλανδό; - Κόλπο από Αλαφούζο

Χαμός για χάρη του Παναθηναϊκού; Τι θα γίνει τελικά; Όλα εδώ!

Εντύπωση έχει προκαλέσει η χθεσινή θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στην ουσία «καλωσόρισε» το ενδιαφέρον του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του, αν και εφόσον εγκριθεί το πρότζεκτ για το «Athens Alive».

Στην ουσία, το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ επιβεβαίωσε ότι πάει πακέτο με τους συμπαίκτες του και πως δε θα κάνει άμεσα κίνηση για την ΠΑΕ, χωρίς να έχει πάρει πρώτα το «ΟΚ» από την κυβέρνηση για τη χρήση του ΟΑΚΑ. Έχουμε τονίσει αρκετές φορές, άλλωστε, πως το fund που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενδιαφέρεται πρωτίστως για το «φιλέτο» των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και όχι για την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΟΑΚΑ Vs Βοτανικός

Από την άλλη, είναι γεγονός αυτό που παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ότι, δηλαδή, προχωράει σε φουλ ρυθμούς για να πάρει άμεσα την έγκριση για το «Αthens Alive». Οπότε μένει να φανεί στο ενδεχόμενο που ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας «μπει» πρώτος στην ΠΑΕ (φαίνεται πως είναι στο χέρι του Γιάννη Αλαφούζου), πώς θα συνεργαστεί με το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ στο θέμα του γηπέδου. Έχει, πάντως, τις δυσκολίες του κάτι τέτοιο με τα υπάρχοντα δεδομένα και από τη στιγμή που ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να θέλει να φτιάξει γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού, ενεργοποιώντας το σχέδιο της διπλής ανάπλασης.

Η διαφορά και το dealine

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η διαφορά για την τελική συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό μεγιστάνα είναι στα 10 εκατ. ευρώ, δε φαίνεται να έχουν βάση, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τον επίδοξο σωτήρα του Τριφυλλιού, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι πολύ παραπάνω για να «γεφυρωθεί» η απόσταση, ενδεχομένως και το διπλάσιο. Εξάλλου, μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, διαφορετικά αν δε γίνει κάτι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως το deal να πάρει αρνητική τροπή.

Τι θα κάνει Αλαφούζος;

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες έκλεισε οριστικά η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων αδειοδότησης και ο Παναθηναϊκός δεν κατέθεσε τον δικό του φάκελο. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική ελπίδα για τους «πράσινους» είναι πλέον να αλλάξει ο κανονισμός περί υποβιβασμού. Μένει, λοιπόν, να δούμε πώς ο Γιάννης Αλαφούζος θα μπορέσει να «δελεάσει» τις ομάδες που είναι απέναντι, με αφορμή τα τηλεοπτικά, καθώς αύριο αναμένεται να έχει σχετική συνάντηση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags