Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα πάρει δανεικό τον Τάσο Δώνη;
| 2018-04-22 13:00:00

«Έξυπνη βόμβα» Ολυμπιακού με νεαρό άσο; Μόνο δανεικός έρχεται αυτός ο παικταράς στην Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Έξυπνη βόμβα» Ολυμπιακού με νεαρό άσο; Μόνο δανεικός έρχεται αυτός ο παικταράς στην Ελλάδα!

Λέτε να τη ρίξουν οι Ερυθρόλευκοι και να βάλουν... φωτιά στην επίθεσή τους;

Νέα μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει το προσεχές καλοκαίρι ο Τάσος Δώνης, ο οποίος παρότι κλείνει μόλις ένα χρόνο στην Bundesliga και συγκεκριμένα στη Στουτγάρδη, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον στην transfer list του γερμανικού συλλόγου, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά τόσο ο μάνατζέρ του όσο και άνθρωποι που κινούνται στην αγορά και μπορούν να φέρουν μία καλή πρόταση.

Η επικείμενη αποχώρησή του από τη Στουτγάρδη αποτελεί απόφαση τόσο του τεχνικού διευθυντή, Μίκαελ Ρέσκε, ο οποίος από τα Χριστούγεννα είχε… χαλαστεί με τη συμπεριφορά του 21χρονου άσου όσο και του προπονητή που έκτοτε ανέλαβε τη Στουτγάρδη, τον Ταϊφούν Κορκούτ, ο οποίος ούτε που βλέπει τον μικρό αγωνιστικά.

Ο Έλληνας επιθετικός πάντως, ο οποίος έχει καθιερωθεί με τον Μίκαελ Σκίμπε και στην Εθνική, δύσκολα θα βρει ομάδα να τον αγοράσει και το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγει ως δανεικός. Βέβαια, η Στουτγάρδη πριν λίγους μήνες έδωσε στη Γιουβέντους περίπου 4.2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της (με την ιταλική ομάδα να κρατάει 20% ποσοστό μεταπώλησης) και θα εξαντλήσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της να βρει μία καλή πρόταση, ωστόσο τα 6-7 εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε, φαντάζουν άπιαστο όνειρο.

Ο Δώνης, που πριν τη Στουτγάρδη είχε κάνει εξαιρετική σεζόν στη Νις ως δανεικός από τη Γιούβε, έχει απασχολήσει – τουλάχιστον θεωρητικά - στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεδομένα θέλει να επενδύσει σε νεαρούς και καλούς Έλληνες παίκτες.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια επαφή ούτε κάποια ενόχληση του μάνατζέρ του και δύσκολα θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να φτάσει στα λεφτά που ζητάνε οι Γερμανοί. Το ενδεχόμενο όμως δανεισμού, σίγουρα θα ενδιέφερε τους Πειραιώτες, που θέλουν να «χτίσουν» την ομάδα πάνω σε Έλληνες παίκτες, που έχουν ποιότητα και μέλλον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags