Facebook Pixel «Ντε Χέα, όπως Σμάιχελ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-15 19:14:00

«Ντε Χέα, όπως Σμάιχελ»

«Ντε Χέα, όπως Σμάιχελ»

Την εξέλιξη της καριέρας του Πίτερ Σμάιχελ παρά τις γκέλες του στα πρώτα ματς έφερε παράδειγμα ο Αλεξ Φέργκιουσον για να υπερασπιστεί τον Νταβίδ Ντε Χεά. «Εγινε από τους καλύτερους στην ιστορία» τόνισε.


Ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο δέχθηκε από τον Λονγκ της Γουέστ Μπρομ ένα γκολ, στο οποίο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. «Του είπα στο ημίχρονο 'καλώς ήρθες' στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο οποίο ο Νταβίδ θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα, ίσως ήταν έλλειψη συγκέντρωσης» είπε αρχικά ο Φέργκιουσον. «Ηταν καλή εμπειρία γι' αυτόν και αν δεν με απατά η μνήμη μου, όταν κάποιος έρχεται από το εξωτερικό χρειάζεται χρόνο για να μάθει κάποια πράγματα».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός θυμήθηκε το ντεμπούτο του Πίτερ Σμάιχελ. «Το πρώτο του ματς ήταν μία βροχερή Τετάρτη κόντρα στην Γουίμπλεντον και είχε ένα δύσκολο βράδυ. Το επόμενο παιχνίδι του ήταν με αντίπαλο την Λιντς, όταν δέχθηκε ένα φτηνό γκολ. Ομως συνέχισε και έγινε κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ντε Χέα είναι 20 ετών και έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags