Facebook Pixel Παρουσιάστηκε ο Φάμπρεγας" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-08-15 19:24:00

Παρουσιάστηκε ο Φάμπρεγας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσιάστηκε ο Φάμπρεγας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη εμφάνισή του μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα, φορώντας τη φανέλα με το Νο4, έκανε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Καταλανός άσος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση των "μπλαουγκράνα" μετά την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που συνοδεύουν μια μεταγραφή που κόστισε 40 εκατ. ευρώ.

"Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου", υποστήριξε ο Φάμπρεγας και αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ευχήθηκε "να μην το μετανιώσετε".

Ξεχωριστά ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στον Αρσέν Βενγκέρ. "Είναι κάτι σαν δεύτερος πατέρας μου. Το ότι είμαι εδώ το οφείλω σε αυτόν. Εδώ έχετε άλλη άποψη γι' αυτόν, λέγεται ότι με απήγαγε, όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Πάντα θα είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Ήταν δύσκολο να τον αποχαιρετήσω", ομολόγησε.

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ισχυρίστηκε ότι "θα μπορούσα να διαλέξω μια άλλη ομάδα, όμως επέλεξα το δύσκολο δρόμο, αυτόν που θα μου δώσει περισσότερη ευχαρίστηση. Θα παίξω στην κορυφαία ομάδα με τους καλύτερους παίκτες. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα".

Στην ερώτηση τέλος για τη Ρεάλ ο Φάμπρεγας απάντησε διπλωματικά: "Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, τον σέβομαι, μου συμπεριφέρθηκε άψογα, αλλά από τη στιγμή που υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα δεν έχει νόημα να συζητάμε γι' αυτόν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags