Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο Λιμάνι με παίκτες από ΠΑΟ και ΑΕΚ - Χτυπάει παντού ο Μαρινάκης, παίρνει και σούπερ σταρ;
| 2018-04-25 12:55:00

Χαμός στο Λιμάνι με παίκτες από ΠΑΟ και ΑΕΚ - Χτυπάει παντού ο Μαρινάκης, παίρνει και σούπερ σταρ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο Λιμάνι με παίκτες από ΠΑΟ και ΑΕΚ - Χτυπάει παντού ο Μαρινάκης, παίρνει και σούπερ σταρ;

Ψήνονται μεταγραφάρες, ποιοι είναι οι στόχοι, θα γίνει κόλαση.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Ν. Αμερική και «ξεσκονίζουν» υποψήφιους στόχους που έχει υποδείξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλει να δώσει ένα... λάτιν στυλ στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ενόψει της νέας σεζόν.
 
Μάλιστα, στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται στη συγκεκριμένη αγορά, είναι πολύ πιθανό να πέσει ξανά στο τραπέζι και η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο. Όπως σας γράφαμε και χθες, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υπάρχει ακόμα στα υπόψιν των «ερυθρολεύκων», αν και δεν αποτελεί πρώτη επιλογή όπως τον περασμένο Δεκέμβρη. Θα μπορούσε, πάντως, να απασχολήσει ξανά ζεστά, αν και εφόσον η Ιντερνασιονάλ το συζητούσε με μία λογική τιμή, κάτι που δε μοιάζει στην παρούσα φάση πολύ πιθανό.
 
Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών θα κάνουν επαφές με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ενδεχομένως και για άλλους στόχους, οπότε μοιραία θα πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο, χωρίς, όμως, όπως προαναφέραμε, να υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να γίνει το deal.
 
Λάζαρος, Λουντ, Μίτσελ
 
Στο μεταξύ, η ονοματολογία στο Λιμάνι καλά κρατεί και σήμερα γίνεται… παρέλαση στον «ερυθρόλευκο» Τύπο. Μάλιστα, για πρώτη φορά γίνεται συγκεκριμένη αναφορά του ονόματος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον «Γαύρο», με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το -δεδομένο- ενδιαφέρον που υπάρχει για τον άσο της ΑΕΚ. Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχεται σήμερα ξανά η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ, από δύο εφημερίδες, το «ΦΩΣ» και τη «SporDay», ενώ θυμίζουμε ότι ο Φινλανδός έχει «συνδεθεί» πρόσφατα και με την ΑΕΚ.
 
Την ίδια στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται να παρακολούθησε στόχους στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Σετούμπαλ, τσεκάρωντας προφανώς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, χωρίς, πάντως, να έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα ονόματα, ενώ παράλληλα στο προσκήνιο ήρθε δυναμικά η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Μίτσελ της Λας Πάλμας.
 
Ο συγκεκριμένος παίκτης, μάλιστα, ανήκει στο ισπανικό παράρτημα της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Πέδρο Μαρτίνς (και δουλεύει με την αγγλική «μητρική» εξαιρετικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης), οπότε είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι παραδοσιακά ο Ολυμπιακός «χτυπάει» παίκτες από ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων που υποβιβάζονται. Αν τον συγκεκριμένο παίκτη δεν αποκλείεται να αφορά τη Νότιγχαμ Φόρεστ, λόγω της «σύνδεσης» που υπάρχει με το μανατζερικό αγγλικό γραφείο που, όπως προαναφέραμε, έχει καλές επαφές ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.
 
Δεν παίζει του Αμπιντάλ
 
Όσον αφορά τα τελευταία σενάρια που αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, δε φαίνεται να έχουν βάση, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, στο Λιμάνι κοιτάζουν περιπτώσεις με διαφορετικό προφίλ από αυτό του Γάλλου σούπερ σταρ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με κάποιο όνομα που να μην είναι τόσο... λαμπερό. Εξάλλου, ο παλαίμαχος άσος συζητάει σε αυτή τη φάση με ομάδες επιπέδου Λυών και όχι για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags