Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλ για τελικό ο Μήτρογλου - Επτάψυχη η Ατλέτικο, 1-1 μέσα στην Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-26 23:57:00

Φουλ για τελικό ο Μήτρογλου - Επτάψυχη η Ατλέτικο, 1-1 μέσα στην Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φουλ για τελικό ο Μήτρογλου - Επτάψυχη η Ατλέτικο, 1-1 μέσα στην Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατλέτικο και Μαρσέιγ πήραν προβάδισμα!

Το πάνω χέρι για πρόκριση στον τελικό του Europa League πήραν Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των ημιτελικών.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου, που αγωνίστηκε ως βασικός, νίκησε με 2-0 την Σάλτσμπουργκ, ενώ η Ατλέτικο απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Άρσεναλ, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 10'.

Το ματς στο Λονδίνο ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είδε τον Βρσάλικο να αποβάλλεται από το ματς με δύο κίτρινες στο 10'. Ο Αργεντινός κόουτς αποβλήθηκε με την σειρά του για διαμαρτυρία, αλλά οι "ροχιμπλάνκος" άντεξαν.

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, προηγήθηκε με κεφαλιά του Λακαζέτ στο 61', όμως η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1 με τον Γκριεζμάν στο 82' και να πάρει αυτή το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Στο άλλο παιχνίδι στη Μασσαλία η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-0 της Σάλτσμπουργκ παίρνοντας ξεκάθαρα το πάνω χέρι για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Στο 15' ο Τοβέν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 63' ο Ενζί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags