Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο κόκκινο με Βέμερ - Οι 530.000 για... 7 συμμετοχές, ποιος παίζει κομβικό ρόλο, η πρόθεση της ΠΑΕ
| 2018-04-28 09:20:00

Στο κόκκινο με Βέμερ - Οι 530.000 για... 7 συμμετοχές, ποιος παίζει κομβικό ρόλο, η πρόθεση της ΠΑΕ

του Νίκου Στεργίου
Στο κόκκινο με Βέμερ - Οι 530.000 για... 7 συμμετοχές, ποιος παίζει κομβικό ρόλο, η πρόθεση της ΠΑΕ

Τι θα γίνει από εδώ και στo εξής με τον Γερμανό.

Μπορεί να μην τον είδαμε πολλές φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Γενς Βέμερ αποτελεί πλέον έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, καθώς λόγω της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπό του, οι  Πράσινοι έχουν τιμωρηθεί ήδη δύο φορές με -3, ενώ φλερτάρουν και με τον υποβιβασμό.
 
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο σημείο επαφής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός δείχνει όλη την καλή διάθεση να βρει λύση με τον Γερμανό και να του δώσει πλέον τα χρήματά του, περίπου 530.000 ευρώ, με όλες τις απαραίτητες διασφαλίσεις, ώστε να μη δίνεται η εντύπωση τόσο στον παίκτη όσο και στον δικηγόρο του, Πάρι Ατλαμάζογλου, πως το Τριφύλλι κάνει... παιχνίδι.

Οι Πράσινοι θέλουν να βρουν λύση και θα συνεχίσουν να προσπαθούν για συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ώστε να πάρει τα χρήματά του σε εύθετο χρόνο και η ομάδα να συνεχίσει προς την εξυγίανση με τις δύο προτάσεις των επενδυτών, με τους οποίους οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής πάντως, η πλευρά του Γενς Βέμερ αρνείται να συμβιβαστεί με την όποια «βοήθεια» στην ΠΑΕ, την οποία υπηρέτησε με 7 συμμετοχές συνολικά, 4 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο.

Ο δικηγόρος Πάρις Ατλαμάζογλου έχει την πλήρη ευθύνη των διαπραγματεύσεων και καθοδηγεί τον παίκτη. Ενδεχομένως, μάλιστα, να θεωρεί επαγγελματική επιτυχία του τον υποβιβασμό του ιστορικού συλλόγου.

Όπως και να έχει, οι επαφές θα συνεχιστούν, τουλάχιστον από την πλευρά της διοίκησης, η οποία προσπαθεί να βρει δίαυλο συνεννόησης και εν τέλει συμφωνίας με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή. Η κατάσταση, ωστόσο, είναι οριακή και θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς οι Πράσινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Αν δε βρεθεί λύση, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη Football League, καθώς στα τρία -3, η ομάδα πέφτει... χωρίς συζήτηση. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags