Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Βέμερ; Αυτοί «τελειώνουν» τον ΠΑΟ με... έγκριση Ουζουνίδη - «Εξαφανισμένος» ο Ταϊλανδός!
| 2018-04-28 16:15:00

Ποιος Βέμερ; Αυτοί «τελειώνουν» τον ΠΑΟ με... έγκριση Ουζουνίδη - «Εξαφανισμένος» ο Ταϊλανδός!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Βέμερ; Αυτοί «τελειώνουν» τον ΠΑΟ με... έγκριση Ουζουνίδη - «Εξαφανισμένος» ο Ταϊλανδός!

Δραματικές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Ποιοι τα τινάζουν όλα στον αέρα;

Καζάνι που βράζει είναι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, καθώς χθες δεν πληρώθηκαν οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στα όριά τους και δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή.

Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν υπήρξε ενημέρωση (δεν ισχύει ότι τους μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος) για το τι μέλλει γενέσθαι, έκανε πιο σκεπτικούς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα περιμένουν και τη Δευτέρα και εν συνέχεια, αν δεν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, είναι αποφασισμένοι για όλα.

Εξάλλου, αν το παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, δεν ήταν σημαντικό, το πιο πιθανό είναι οι Πράσινοι να μην κατέβαιναν στο γήπεδο.

Δεν αποκλείεται δε, όπως ακούγεται, στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, να υπάρξει κάποιου είδους αντίδραση από τους παίκτες.

«Τελειωμένος» ο Ουζουνίδης

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τους έδωσε το... ελεύθερο από τη Δευτέρα να πράξουν όπως νομίζουν.

Mάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει. Όπως λέγεται, ακόμα κι αν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στα διοικητικά και η ομάδα αλλάξει χέρια, ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν έχει διάθεση να συζητήσει με τους νέους ιδιοκτήτες την παραμονή του στο Τριφύλλι.

«Εξαφανισμένος » ο Ταϊλανδός

Την ίδια στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη όσον αφορά τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και την άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ εντυπωσιακό είναι πως σήμερα στα ρεπορτάζ της ομάδας έχει «εξαφανιστεί» ο Ταϊλανδός μεγιστάνας. Στην ουσία δεν υπάρχει κάποια αναφορά για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, παρότι οι διαδικασίες πρέπει να τρέξουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως έχει τονίσει και ο Γιάννης Αλαφούζος προς την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags