Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Κόντη για τη διαιτησία και ατάκες για Μαρτίνς!
| 2018-04-28 17:46:00

Ξέσπασμα Κόντη για τη διαιτησία και ατάκες για Μαρτίνς!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κόντη για τη διαιτησία και ατάκες για Μαρτίνς!

Τί είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα και τον Πορτογάλο προπονητή.

Μιλώντας στη Nova ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε ξανά στην ήττα των Πειραιωτών από τον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι έκανεν πολλές ευκαιρίες, όμως τους αδίκησε η διαιτησία, ενώ μίλησε και για τον Πέδρο Μαρτίνς, εκφράζοντας την ευχή του ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος του χρόνου με το νέο του προπονητή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις απουσίες ενόψει Παναιτωλικού:

«Είμαστε χωρίς προβλήματα, είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι εκτός του τιμωρημένου Σισέ. Η επέμβαση του Κούτρη πήγε πολύ καλά, θα χρειαστεί το επόμενο δίμηνο για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία. Θα έχει το χρόνο να επανέλθει. Το πρόβλημα το είχε για αρκετό καιρό μιας και μπαινόβγαινε ο ώμος του, θεωρώ ότι μαζί με τον γιατρό πήρε τη σωστή απόφαση».

Για τις δυσκολίες στο ματς με τον Απόλλωνα:

«Το παιχνίδι αυτό ήταν λίγο ιδιαίτερο. Ήταν ένας αντίπαλος που πάλευε να σωθεί και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς θα αμυνόταν μαζικά. Αυτό που καταφέραμε απέναντι στην άμυνα αυτή ήταν κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό, να χάνονται ευκαιρίες. Αν έμπαινε ένα γκολ στην αρχή (με γκολ στην πλάτη στα πρώτα δευτερόλεπτα) και με τους παίκτες να προσπαθούν να συνέλθουν από τις "σφαλιάρες" που έχουμε φάει όλη τη χρονιά με βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τις διαφορές Απόλλωνα-Παναιτωλικού:

«Είναι λίγο διαφορετικές οι ομάδες, ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει με τον Δέλλα, δέχεται πιο δύσκολα γκολ αλλά δεν παίζει μαζική άμυνα όπως ο Απόλλωνας. Στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο να κλειστεί μια ομάδα, καθώς είναι μεγάλο γήπεδο και πάντα βρίσκεις χώρους. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το ότι βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ:

«Το γκολ αυτό ήταν γκολ συγκέντρωσης. Είναι κάτι που το συζητάμε συνέχεια. Στην καριέρα μου ως μεσοαμαυντικός το μηδέν ήταν το σημαντικότερο. Άρα αν τρως ένα τόσο εύκολο γκολ για τα επίπεδα του Ολυμπιακού κάπου υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει αυτό να το βελτιώσουμε. Δεν υπάρχει τώρα ο χρόνος αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Πρέπει εμείς να έχουμε τον έλεγχο και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος».

Για τις χαμένες ευκαιρίες στη Ριζούπολη:

«Τη βδομάδα πριν τον Απόλλωνα, δουλέψαμε τόσο πολύ σε τελειώματα φάσεων, αλλά δε μπορώ να πω ότι τα παιδιά δε θέλανε, απλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα, γι' αυτό είναι τόσο ωραίο το ποδόσφαιρο. Χάσαμε κάποια γκολ που λες ότι δε χάνονται. Επίσης σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν έχεις και τέσσερις φάσεις για πέναλτι, οι τρεις πεντακάθαρες είναι δύσκολο. Για μένα του Κούτρη ήταν πέναλτι και κόκκινη. Εμείς σαν Ολυμπιακός όμως πρέπει να δουλεύουμε για να αλλάζουμε τέτοιες καταστάσεις».

Για την αναγκαιότητα κατάληψης της τρίτης θέσης:

«Η ξεκούραση των παικτών είναι σημαντική όπως και ο προγραμματισμός. Εμείς κυνηγάγαμε τη δεύτερη θέση αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο αυτό. Θέλουμε άρα την τρίτη θέση πάση θυσία και χρειαζόμαστε δύο νίκες ώστε να μπούμε στον τρίτο προκριματικό του Europa League και να κερδίσουμε δύο εβδομάδες ξεκούραση παραπάνω».

Για τον Παναιτωλικό:

«Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες με εξαιρετικό ταλέντο μεσοεπιθετικά. Με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ατομικά φάσεις, όπως ο Ντίας, ο Ρόσα,,ο Μοράρ. Πρέπει εμείς να έχουμε την κατοχή και να προσέχουμε τις αντεπιθέσεις».

Για τον Βρουσάι:

«Νομίζω μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο. Μπορεί να κλέβει λεπτά και να δείχνει στους προπονητές ότι είναι εδώ όπως κι άλλα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Για μένα είναι σημαντικό αυτό να έρχονται τέτοια παιδιά από πίσω και να με προβληματίζουν για το ποιον θα βάλω κι ο Βρουσάι είναι ένα τέτοιο παιδί που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τον Μαρτίνς:

«Ο καινούριος προπονητής βλέπει τα παιχνίδια, μπορεί να αξιολογήσει το υλικό. Εγώ μπορώ να του δώσω τη δική μου άποψη, αλλά νομίζω ότι το κάνει κι από μόνος του και μπορεί ήδη να έχει καλύτερη άποψη για το υλικό. Οι παίκτες ανεξαρτήτως προπονητή κάθε βδομάδα δίνουν ένα τεστ στον κόσμο, στον εαυτό τους και στους προπονητές ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να προχωρήσουν και ότι αξίζουν να παίζουν. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες σε όλο τον πλανήτη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού φέτος έχει απογοητευτεί, το αντιλαμβανόμαστε και ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στα δύο τελευταία ματς. Όλοι θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδειο Καραϊσκάκη, ούτε και εκτός έδρας μας αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο. Ευελπιστώ του χρόνου να δούμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags