Facebook Pixel Sportdog.gr | Xαμός με Δώνη, Ολυμπιακό και άλλη top ελληνική ομάδα - Του ψήνει μεταγραφάρα ο πατέρας του
| 2018-04-29 09:00:00

Xαμός με Δώνη, Ολυμπιακό και άλλη top ελληνική ομάδα - Του ψήνει μεταγραφάρα ο πατέρας του

Sportdog Team
Xαμός με Δώνη, Ολυμπιακό και άλλη top ελληνική ομάδα - Του ψήνει μεταγραφάρα ο πατέρας του

Τι θέλει ο παίκτης και ποιον περιμένει. Όλο το παρασκήνιο!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό παραμένει δύσκολη και το «αύριο» εξαιρετικά αμφίβολο, με συνέπεια αρκετοί από τους παίκτες του να έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τις επιλογές τους ενόψει καλοκαιριού, καθώς δύσκολα θα συνεχίσουν στον σύλλογο.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στο Τριφύλλι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι επαγγελματίας και εφόσον δεν προκύψει κάποια λύση με την ομάδα, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας άσος άλλωστε, μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά στον Ηρακλή, φέτος ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του, μετά την «έμπνευση» του Μαρίνου Ουζουνίδη να τον χρησιμοποιήσει ως επιθετικό, από τη στιγμή που δεν είχε - λόγω αγωνιστικών και μη προβλημάτων - κανονικό φορ.

Ο Δώνης έκανε μία γεμάτη σεζόν στους Πράσινους, με καλές εμφανίσεις και ήδη έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα από ομάδες τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας. Για την ώρα φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από την Μπόχουμ, ομάδα στην οποία τον έχει προτείνει ο μάνατζερ Αποστολόπουλος, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Άλλωστε, ο νεαρός άσος δείχνει πρόθυμος να περιμένει τις εξελίξεις στο Τριφύλλι, αφού γνωρίζει (και έχει λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις) πως αν ψαχτεί μετά τη φετινή του σεζόν, αλλά και λόγω των επαφών του πατέρα του, μπορεί να βρει σχετικά εύκολα πρόταση από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λιγκ, ο Δώνης απασχολεί έντονα τον Ατρόμητο, που πάντα τσεκάρει περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων παικτών, ενώ εσχάτως υπήρξαν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του, μαζί με πάρα πολλές ακόμα, στο γενικό πλαίσιο του… σκάουτινγκ που κάνουν στην αγορά με στόχο την ελληνοποίηση του ρόστερ, με καλούς, ποιοτικούς και φθηνούς ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags