Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μολότοφ» στον ΠΑΟ, τσουνάμι προσφυγών, «τέλος» ο Ουζουνίδης - Τι θα κάνει ο Ταϊλανδός...
| 2018-04-30 10:40:00

«Μολότοφ» στον ΠΑΟ, τσουνάμι προσφυγών, «τέλος» ο Ουζουνίδης - Τι θα κάνει ο Ταϊλανδός...

του Νίκου Στεργίου
«Μολότοφ» στον ΠΑΟ, τσουνάμι προσφυγών, «τέλος» ο Ουζουνίδης - Τι θα κάνει ο Ταϊλανδός...

Ραγδαίες και απίστευτες εξελίξεις στο Τριφύλλι. Υπάρχει σωτηρία;

Οριακή είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς τα ανοιχτά μέτωπα για τον σύλλογο είναι, πλέον, πάρα πολλά και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, από σήμερα κιόλας.

Ανεξάρτητα τι θα συμβεί με την υπόθεση του Γενς Βέμερ, οποίος αρνείται να συμβιβαστεί για να μην έρθει και το τρίτο -3, που θα σημάνει αυτόματα και τον υποβιβασμό του συλλόγου, οι παίκτες του Τριφυλλιού ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Αν δε γίνουν σήμερα πληρωμές, είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με τις πληροφορίες να λένε πως είναι πολύ πιθανό να σκάσει… βόμβα στα αποδυτήρια, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν χάσει τελείως την υπομονή τους και είναι ικανοί για όλα.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι αναμένεται τσουνάμι προσφυγών (ενδεχομένως περισσότερες και από δέκα), αν και εφόσον δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα των οφειλών. 

Την ίδια στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, το υπονόησε και χθες με δηλώσεις του, ενώ θα το ανακοινώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που το sportdog.gr είχε αποκαλύψει εδώ μέρες.

Μόνο έτσι αλλάζει η κατάσταση

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα παραπάνω μπορούν να ανατραπούν μόνο αν σημειωθεί κάποια σημαντική διοικητική εξέλιξη. Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Αθήνα από Τετάρτη-Πέμπτη, ενώ από τη διοίκηση ισχυρίζονται ότι θα γίνει το τελικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο την Παρασκευή.
Αν και εφόσον, υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε μόνο μπορούν να αποφευχθούν τα χειρότερα για το Τριφύλλι.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, όλα μπορεί να ανατραπούν και ο σύλλογος να γλιτώσει από την… καταστροφή, μιας και δε φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα. Αρκεί, φυσικά, μέχρι τότε να είχε μείνει όρθιο το αγωνιστικό τμήμα και, φυσικά, να έχει γλιτώσει η ομάδα από τον υποβιβασμό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags