Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τρίτο -3 και στο βάθος υποβιβασμός - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...
| 2018-04-30 15:12:00

ΣΟΚ μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τρίτο -3 και στο βάθος υποβιβασμός - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Sportdog Team
ΣΟΚ μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τρίτο -3 και στο βάθος υποβιβασμός - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Δραματική εξέλιξη για το Τριφύλλι, μπορεί να δοθεί λύση;

Η Superleague ανακοίνωσε την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως, αν παρέλθει το χρονικό περιθώριο που έχει ο σύλλογος για να εξοφλήσει τον παίκτη, ή να έρθει σε διακανονισμό μαζί του, τότε η ομάδα θα υποβιβαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, η διορία που έχει το Τριφύλλι για να τακτοποιήσει την υπόθεση είναι μέχρι την επόμενη Δευτέρα (5 εργάσιμες). 

Θυμίζουμε ότι στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται η άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, μία εξέλιξη που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags