Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ, τρελάθηκε ο Τίγρης – Χοντρό παιχνίδι και εξελίξεις για Αραούχο!
| 2018-04-30 20:30:00

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ, τρελάθηκε ο Τίγρης – Χοντρό παιχνίδι και εξελίξεις για Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ, τρελάθηκε ο Τίγρης – Χοντρό παιχνίδι και εξελίξεις για Αραούχο!

Σε ποιον χρεώνει την... γκέλα ο Μελισσανίδης και τι περιμένει τώρα.

Η ΑΕΚ έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αγωνιστικά έχει στρέψει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κυρίως λόγω των όσων λέγονται και γράφονται από τον ΠΑΟΚ, έχει χαρακτηριστεί ως το σπουδαιότερο ματς της χρονιάς στην Ελλάδα.

Εξωαγωνιστικά ωστόσο, στην Ένωση ασχολούνται ήδη με το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς μετά την φετινή επιτυχία, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Γι’ αυτό λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, για ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και με ποδοσφαιριστές που απασχολούν μεταγραφικούς στόχους.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά τον περασμένη Γενάρη για την ΑΕΚ, ωστόσο τελικά δεν θα τον δούμε στα κιτρινόμαυρα, παρότι το συμβόλαιό του με την Αούστρια Βιέννης φτάνει στο τέλος του.

Η ΑΕΚ έκανε την κίνησή της, μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου φυσικά που χειρίστηκε την υπόθεση, όμως η πρότασή της κρίθηκε εξαιρετικά χαμηλή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς το συμβόλαιο που του προσέφεραν ήταν κάτω από τις 250.000 ευρώ και για αυτό απορρίφθηκε. Μάλιστα, η πρόταση της Ένωσης χαρακτηρίστηκε «υποτιμητική» και ήδη ο Χολτσχάουζερ ενημέρωσε πως… ψάχνεται για αλλού.

Στην Ένωση πάντως, πίστευαν ότι θα μπορέσουν να κλείσουν τη μεταγραφή, καθώς είχαν επαφή με τον Χόλσχάουζερ τους τελευταίους μήνες και ήλπιζαν ότι το οικονομικό δεν θα αποτελούσε εμπόδιο. 

Ευχάριστα νέα για ΑΕΚ… και Αραούχο!

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο, καθώς με τις… ευλογίες της Λας Πάλμας, φαίνεται πως ήδη αρκετές ομάδες παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο Αργεντινός έχει έρθει ως δανεικός στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει κάποια οψιόν για το καλοκαίρι, γεγονός που δυσκολεύει την παραμονή του στην Ελλάδα. Για την ώρα, πάντως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση-ενόχληση από ιταλική και γερμανική ομάδα, ενώ θα είναι απίθανο να γίνει κάτι σοβαρό με την Ραπίντ Βιέννης.

Οι Αυστριακοί όντως παρακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα τον Αραούχο, ωστόσο πρόσφατα υπέγραψαν για την ίδια θέση τον Πάβλοβιτς από την Κοπεγχάγη, ενώ το… ταβάνι τους για μεταγραφή δεν γίνεται να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ και φυσικά δεν μπορούν να δώσουν 500-600.000 ευρώ για συμβόλαιο.

Όλα αυτά πάντως, μόνο ευχάριστα ακούγονται στην ΑΕΚ, η οποία περιμένει για να κάνει την δική της κίνησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags