Facebook Pixel Sportdog.gr | Πυρηνικός πόλεμος στη Σούπερ Λιγκ - «Ντου» Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για ταλεντάρα!
| 2018-05-01 11:00:00

Πυρηνικός πόλεμος στη Σούπερ Λιγκ - «Ντου» Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για ταλεντάρα!

του Νίκου Στεργίου
Πυρηνικός πόλεμος στη Σούπερ Λιγκ - «Ντου» Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για ταλεντάρα!

Απίστευτο παρασκήνιο και χορός τρελών χρημάτων για Έλληνα άσο.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν αναμένεται ιδιαίτερη πλούσια για κανέναν από τους μεγάλους, καθώς δεν φαίνεται πως θα πέσουν τα… τρελά λεφτά και γι' αυτό ήδη όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στα ταλέντα της Σούπερ Λιγκ.

Στη σχετική λίστα με τα «διαμαντάκια» του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται και ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έκανε μία καλή σεζόν στους Αρκάδες με 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο γκολ και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο με ένα γκολ, με συνέπεια ήδη να γίνεται… ντόρος γύρω από το όνομά του.

Ο 18χρονος επιθετικός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, έχει τραβήξει πάνω του το βλέμμα όλων των μεγάλων της Σούπερ Λιγκ (βγάζουμε εκτός τον Παναθηναϊκό λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει) και ήδη άνθρωποι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού τον έχουν τσεκάρει από κοντά.

Πρόσφατα γράφτηκε και για ενδιαφέρον της Χετάφε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ο μικρός γενικά… πουσάρεται από τους μάνατζέρ του προς τον Ιβηρική. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατον να προκύψει πρόταση που θα φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ, όπως θα ήθελαν στην Τρίπολη.

Την ίδια στιγμή, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν ήδη προσεγγίσει τους Αρκάδες, ενώ στο κόλπο έχει μπει δυνατά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρότι ενημερώθηκε πως οι Δικέφαλοι δίνουν κοντά στο 1 εκατομμύριο για τον Δουβίκα, ξεκαθάρισε στη διοίκηση του Αστέρα να μη δεχθεί καμία προσφορά, πριν συζητήσουν μαζί τους.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο Δουβίκας είναι ένα από τα πιο… hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη μεταγραφή του αναμένεται να γίνει «πλειστηριασμός», με μεγάλο κερδισμένο σίγουρα τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags