Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέτοιους παικταράδες φέρνει ο Μαρτίνς - Άφωνοι με απόφαση του Μαρινάκη - Deal-έκπληξη στην Αγγλία
| 2018-05-02 16:00:00

Τέτοιους παικταράδες φέρνει ο Μαρτίνς - Άφωνοι με απόφαση του Μαρινάκη - Deal-έκπληξη στην Αγγλία

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέτοιους παικταράδες φέρνει ο Μαρτίνς - Άφωνοι με απόφαση του Μαρινάκη - Deal-έκπληξη στην Αγγλία

Τι... σκαρώνει ο Πορτογάλος, γιατί «παραμιλάνε» στο Ρέντη. Μόνο εδώ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού το προσεχές καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις, τόσο στην πατρίδα του, όσο και στη λατινική Αμερική, όπου αναμένεται να κάνει αρκετές εισηγήσεις.

Μία τέτοια περίπτωση, που λέγεται ότι εξετάζεται σοβαρά από τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι και ο Βραζιλιάνος Ντανίλο της Μπράγκα. Πρόκειται για πολύ ταλαντούχο παίκτη, σε εξαιρετική ηλικία (22 ετών), που φέτος έκανε γεμάτη σεζόν (26 παιχνίδια) και η αξία του κυμαίνεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Ο Ντανίλο είναι αμυντικό χαφ (θέση που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει ενίσχυση), το συμβόλαιό του λήγει το 2019 κι αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό ατού του Ολυμπιακού, αν θελήσουν οι Πειραιώτες να κάνουν κουβέντα για την απόκτησή του, κάτι που, πάντως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, διαφαίνεται μέσα απ’ αυτή ποια θα είναι η μεταγραφική «λογική» των Πειραιωτών αυτό το καλοκαίρι. Πού και πώς θα «χτυπήσουν», δηλαδή, στην αγορά για παίκτες νεαρούς, εξελίξιμους με προοπτική μεταπώλησης.

Ρομαό και Νικολάου

Στο μεταξύ, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στον Πειραιά, η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξίς Ρομαό για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την άποψη ότι η ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη, καθώς μέχρι πρόσφατα γραφόταν στα «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ ότι ο Τογκολέζος μέσος είναι στον αέρα και πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάρει παίκτες στη μεσαία γραμμή με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Όσον αφορά το μέλλον του Δημήτρη Νικολάου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι ο παίκτης να πωληθεί σε ομάδας της Αγγλίας. Ήδη φέρεται να υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, ενώ δεν αποκλείεται, αν τελικά δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη προοπτική, να καταλήξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία αποχωρεί δεδομένα ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags