Facebook Pixel Sportdog.gr | Σειρήνες για σούπερ άσο με διεθνή καριέρα - Ταρακουνιέται ο κορυφαίος του Ολυμπιακού
| 2018-05-03 21:36:00

Σειρήνες για σούπερ άσο με διεθνή καριέρα - Ταρακουνιέται ο κορυφαίος του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Σειρήνες για σούπερ άσο με διεθνή καριέρα - Ταρακουνιέται ο κορυφαίος του Ολυμπιακού

Τα πάντα ανοιχτά κι αν σκάσει η μεταγραφή, θα ακουστεί! 

Ο Ορέστης Καρνέζης αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «καυτά» ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγει από την Ουντινέζε και μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομα του διεθνούς γκολκίπερ έχει «παίξει» μέχρι και σε σενάρια για επαναπατρισμό, καθώς έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ούτως ή άλλως ακούγεται έντονα ότι ψάχνει για τερματοφύλακα, ειδικά μετά τη φημολογία που θέλει τον Σίλβιο Προτό να αποχωρεί.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Καρνέζη για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Ιταλία, οι άνθρωποι της Ουντινέζε έχουν μεταφέρει στους ρεπόρτερ της ομάδας ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενόχληση από άλλο σύλλογο για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως επίκειται πρόταση από Ελλάδα. Όπως μεταφέρεται  από τους διοικούντες, το μόνο που απασχολεί αυτή την περίοδο τους πάντες στο Ούντινε είναι να διασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας στη Serie A και τίποτα άλλο.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Καρνέζη, δεν πρόκειται να μείνει στην Ουντινέζε, όπως προαναφέραμε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ήθελε να παραμείνει στη Γουότφορντ, όπου έβγαλε τη φετινή σεζόν ως δανεικός, όμως ούτε αυτή η προοπτική θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή.

Συνεπώς, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για το μέλλον του Καρνέζη και με δεδομένο ότι «κουβαλά» πολύ καλό βιογραφικό, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι… θερμό για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags