Facebook Pixel Sportdog.gr | Τούντορ για Σαββίδη: «Ήθελε να σπάσει την... ηγεμονία του Ολυμπιακού»!
| 2018-05-04 15:02:00

Τούντορ για Σαββίδη: «Ήθελε να σπάσει την... ηγεμονία του Ολυμπιακού»!

Sportdog Team
Τούντορ για Σαββίδη: «Ήθελε να σπάσει την... ηγεμονία του Ολυμπιακού»!

Αναφορά στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον Κροάτη κόουτς.

Ο πρώην προπονητής των "ασπρόμαυρων", Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ για την πρόσληψή του από την Ουντινέζε και φυσικά αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και την συνύπαρξή του με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την μετακίνηση του στην Ουντινέζε: «Όλα έγιναν πολύ δύσκολα. Μια μέρα ο ατζέντης μου, Άντονι Σέριτς, με κάλεσε και ξεκίνησα τις επαφές με την διοίκηση της Ουντινέζε. Θα πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί με επέλεξαν, αλλά πιστεύω ότι το έκαναν γιατί είμαι καλός προπονητής».

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ: «Συνεργάστηκα με έναν πρόεδρο από την Ρωσία, τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν είχα πολλά προβλήματα μαζί του. Ήθελε να σπάσει την... ηγεμονία του Ολυμπιακού, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους...».

Για την εμπειρία του στην Τουρκία: «Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Επενδύουν πολλά χρήματα και έχουν χτίσει περίπου δέκα καινούργια γήπεδα».

Για το αν έμαθε πολλά από τους Λίπι-Αντσελότι: «Χρωστάω πολλά στον Λίπι. Αυτός ήταν που με έκανε να αγωνιστώ σε τρεις θέσεις και να μάθω πράγματα. Αυτός και ο Αντσελότι είναι τρομεροί προπονητές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags