Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: «Άκυρο» στον Ταϊλανδό από τους παίκτες - Τρελό σκηνικό στο Κορωπί - Τα καταστρέφουν όλα;
| 2018-05-05 12:00:00

Απίστευτο: «Άκυρο» στον Ταϊλανδό από τους παίκτες - Τρελό σκηνικό στο Κορωπί - Τα καταστρέφουν όλα;

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: «Άκυρο» στον Ταϊλανδό από τους παίκτες - Τρελό σκηνικό στο Κορωπί - Τα καταστρέφουν όλα;

Αφηνιασμένοι οι ποδοσφαιριστές, δε «βλέπουν» ούτε τον επενδυτή!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό άπαντες να αναμένουν τις τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ και τον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση της ΠΑΕ, ωστόσο στο εσωτερικό της ομάδας δεν επικρατεί καμία αγωνία για το μέλλον του συλλόγου.

Στην πραγματικότητα οι παίκτες βράζουν με την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα, δεν ελπίζουν σε εξελίξεις με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και απεναντίας αγνοούν την άφιξή του στην Ελλάδα, περιμένοντας απλά να τελειώσει η σεζόν για να κοιτάξουν το μέλλον τους.

Στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού άπαντες είναι έξαλλοι με όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα χθες, όταν και δεν είδαν το χρώμα του χρήματος, αλλά κάποιες... επιταγές ότι θα πληρωθούν τη Δευτέρα, οι οποίες, μάλιστα, δεν τους παραδόθηκαν και γι' αυτό δεν υπέγραψαν τα έγγραφα που τους έδωσαν δύο εκπροσώποι της διοίκησης, όπως μόνο το sportdog.gr αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ και κανένα άλλο μεγάλο Μέσο, ακόμα και σήμερα, δεν έχει αναφέρει.

Πλέον, οι παίκτες είναι έτοιμοι να εκραγούν στην κυριολεξία και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μόλις έμαθαν τις εξοντωτικές ποινές με τις οποίες θα ξεκινήσει η ομάδα τη νέα σεζόν. Εκεί έχασαν και την τελευταία τους ελπίδα και γι' αυτό δεν αναμένουν καμία εξέλιξη ούτε στο διοικητικό κομμάτι, μετά την άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ, ένα θέμα το οποίο έχει περάσει... απαρατήρητο στο Κορωπί.

Όπως εκτιμάται, μάλιστα, προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, πολλοί λίγοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην ομάδα, καθώς οι περισσότεροι ετοιμάζονται να πάρουν τα μέτρα τους και ήδη κάνουν τα πλάνα τους για τη συνέχεια της καριέρα τους μακριά από τον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως την Ελλάδα.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει χάσει κι αυτός την υπομονή του και ήδη κάνει σκέψεις για το δικό του μέλλον. Δεν ισχύει, πάντως, αυτό που γράφτηκε ότι ταξίδεψε στην Τουρκία για να συζητήσει με την Αλάνιασπορ, καθώς δεν υπάρχει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και ο Έλληνας τεχνικός δε γνωρίζει τίποτα σχετικά, ενώ καμία αναφορά δε γίνεται ούτε στη γείτονα χώρα για το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags