Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο-εφιάλτης για Πανόπουλο - Τι παίζεται στην Ξάνθη και τι... έρχεται που θα φέρει τα πάνω-κάτω
| 2018-05-06 14:35:00

Σενάριο-εφιάλτης για Πανόπουλο - Τι παίζεται στην Ξάνθη και τι... έρχεται που θα φέρει τα πάνω-κάτω

Sportdog Team
Σενάριο-εφιάλτης για Πανόπουλο - Τι παίζεται στην Ξάνθη και τι... έρχεται που θα φέρει τα πάνω-κάτω

Εξέλιξη που θα κάνει το αφεντικό της ομάδας να κλαίει...

Τρομερό… μάτι στους προπονητές αποδεικνύεται ότι έχει τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος μετά τον Ράζβαν Λουτσέσκου, «πέτυχε διάνα» και με τον Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε μία εξαιρετική σεζόν στην Ξάνθη, προσπαθεί μέχρι τελευταία αγωνιστική να τη βγάλει στην Ευρώπη, ενώ συνολικά παρουσίασε μία καλή ομάδα.

Μάλιστα, ο Ράσταβατς ήδη ανταμείφθηκε για την δουλειά του, καθώς πριν από λίγο καιρό δέχθηκε πρόταση από την χώρα του και θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ρωσίας!

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος κόουτς θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ της πατρίδας του, της Σερβίας και θα ακολουθήσει την αποστολή της στο Μουντιάλ ως βοηθός του Μλάντεν Κρσταιτς. Ο προπονητής της Ξάνθης εξασφάλισε την άδεια του Χρήστου Πανόπουλου, που συναίνεσε στην απουσία του το καλοκαίρι, ενώ του ξεκαθάρισε, πως μετά τον υποχρεώσεών του στη Ρωσία, τον περιμένει πίσω στην Ξάνθη.

Η παραμονή του Ράσταβατς πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr, στην ακριτική πόλη ενόψει και της επόμενης σεζόν δεν είναι τόσο σίγουρη, παρά την σχετική επιθυμία του Πανόπουλου.

Ο Σέρβος κόουτς ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί και από ομάδες της πατρίδας του, ενώ μαθαίνουμε πως γενικότερα και ο ίδιος ψάχνεται, ώστε να δει τι προτάσεις μπορεί να βρει στην αγορά, μετά την καλή του σεζόν στην Ξάνθη.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν λέμε πως ο Ράσταβατς θα φύγει σίγουρα, απλά σημειώνουμε πως δεν είναι τόσο… δεμένος στην Ξάνθη από τον Πανόπουλο όσο παρουσιάζεται. Ο Σέρβος είναι φιλόδοξος και αν βρει κάτι καλύτερο, θα το εξετάσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags