Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» πώληση με τρελό συμβόλαιο – Γλιτώνει λεφτά ο Ολυμπιακός – Ιδού η λίστα με τους φορ!
| 2018-05-06 17:36:00

«Σκάει» πώληση με τρελό συμβόλαιο – Γλιτώνει λεφτά ο Ολυμπιακός – Ιδού η λίστα με τους φορ!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σκάει» πώληση με τρελό συμβόλαιο – Γλιτώνει λεφτά ο Ολυμπιακός – Ιδού η λίστα με τους φορ!

Ποιος πήρε εντολή να βρει ομάδα και ποιοι αρέσουν στον Μαρτίνς;

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, καθώς ήδη έχει αρχίσει το… άδειασμα του ρόστερ, με την αποχώρηση των Κέβιν Μιραλάς και Αλμπέρτο Μποτία, ενώ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι «εκκαθαρίσεις» θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά στο Sportdog.gr, από την διοίκηση έχει δοθεί το ελεύθερο σε όλους τους παίκτες, ακόμα και στους πρωτοκλασάτους, να ψάξουν για προτάσεις και εάν βρουν κάποια που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, θα φύγουν.

Αυτό ισχύει και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παρουσιάζεται ως… τελειωμένος το τελευταίο διάστημα. Ο Νορβηγός όντως έχει ενημερωθεί, πως εάν έχει ομάδα να φέρει πρόταση και ότι είναι προς πώληση, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών είναι από τους πλέον υψηλόμισθους στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς οι ετήσιες αποδοχές φτάνουν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, χρήματα που είναι αδύνατον να βρει στην αγορά, μετά από μία ακόμα μέτρια σεζόν.

Ο 26χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, μπορεί να έπαιξε φέτος συνολικά σε 27 αγώνες, όμως δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, ενώ είναι αλήθεια πως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πρόπερσι στον αστράγαλο, στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο 100%.

Τι «παίζει» με τους Βραζιλιάνους

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό φέρονται να στοχεύουν και στην απόκτηση επιθετικού, ενώ γράφεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει την αγορά της Βραζιλίας αναφορικά με την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Μάλιστα, έχουν έρθει στο προσκήνιο τα ονόματα τεσσάρων σέντερ φορ από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, τους οποίους δημοσιεύματα «στέλνουν» στον Πειραιά.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να κρατάμε… μικρό καλάθι για τις περιπτώσεις που ακούγονται, αφού τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι υπέρ του Ολυμπιακού σε καμία από αυτές!

Συγκεκριμένα, ο Ντουράντο, ο οποίος «παίζει» δυνατά στα ρεπορτάζ είναι ο βασικός επιθετικός της Φλαμένγκο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, συνεπώς μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωσή του.

Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια. Ο Λεάντρο Νταμιάο είναι δανεικός από την Σάντος ως την Ιντερνασιονάλ, με τον δανεισμό του να εκπνέει τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Αντίστοιχα, ο Κολομβιανός Μιγκέλ Μπόρχα της Παλμέιρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ ο αναπληρωματικός του, Ντέιβερσον, μέχρι 2022.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν στο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί προχωρήσει σε δανεισμούς, παρά μόνο σε αγορές, εάν θέλει να αποκτήσει κάποιον από τους παραπάνω. Κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαδικασία αναπροσαρμογής του μπάτζετ προς τα κάτω και μείωσης συμβολαίων. Άρα, δημιουργούνται απορίες για το πώς οι Πειραιώτες από τη μία θα μειώσουν τα μπάτζετ, αλλά από την άλλη θα καταφέρουν να αγοράσουν παίκτες με συμβόλαια σε ισχύ από καλές βραζιλιάνικες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags