Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει κίνηση-βόμβα ο Απόλλων - Αυτόν τον προπονητή φέρνει και ταράζει τα νερά στη Super League
| 2018-05-07 17:20:00

Ετοιμάζει κίνηση-βόμβα ο Απόλλων - Αυτόν τον προπονητή φέρνει και ταράζει τα νερά στη Super League

του Νίκου Στεργίου
Ετοιμάζει κίνηση-βόμβα ο Απόλλων - Αυτόν τον προπονητή φέρνει και ταράζει τα νερά στη Super League

Εκ των κορυφαίων τεχνικών στην Ελλάδα...

Ο Απόλλων Σμύρνης τα πήγε μια χαρά στην επάνοδό του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού πέτυχε τον στόχο της παραμονής στη Superleague.

Παρ’ όλα αυτά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ψάχνει για προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, αφού ο Γιώργος Παράσχος θα αποχωρήσει.

Οι διοικούντες του Απόλλωνα πηγαίνουν για το «colpo grosso» με τον Γιάννη Πετράκη του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγες μέρες υπήρξε ραντεβού μεταξύ του έμπειρου Έλληνα τεχνικού και του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο Πετράκης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ μετά από το 2014 και φέρεται να «ψάχνεται» για να αναλάβει ομάδα στην Αθήνα.

Πάντως, το ραντεβού του με την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης δεν κατέληξε ακόμα σε συμφωνία. Ο Πετράκης άκουσε αυτά που του πρότεινε ο Μονεμβασιώτης, θα τα επεξεργαστεί και θα απαντήσει όταν λάβει την απόφασή του.

Στο μεταξύ, σήμερα-αύριο αναμένεται και η συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Αν δεν ακούσει αυτά που θέλει, τότε θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες ο έμπειρος προπονητής να αναλάβει τον πάγκο του Απόλλωνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags