Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτουν κεφάλια στο λιμάνι, τέλος κι άλλος βασικός - «Χτύπημα» στην ΑΕΚ με παικταρά εκτός Λάζαρου;
| 2018-05-08 13:57:00

Πέφτουν κεφάλια στο λιμάνι, τέλος κι άλλος βασικός - «Χτύπημα» στην ΑΕΚ με παικταρά εκτός Λάζαρου;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πέφτουν κεφάλια στο λιμάνι, τέλος κι άλλος βασικός - «Χτύπημα» στην ΑΕΚ με παικταρά εκτός Λάζαρου;

Τι... έκανε ο Μαρτίνς στους συμπατριώτες του Σίλβα, Μπέντο; Όλα εδώ.

Τελειωμένος από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά την επιλογή του να πάει να διασκεδάσει στα μπουζούκια παρά την ήττα-ντροπή της ομάδας του από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
 
Πλέον, υπάρχουν λίγες ελπίδες ανατροπής για τον Έλληνα άσο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρισκόταν σε δύσκολη θέση και στο Λιμάνι ετοιμάζονταν να του προτείνουν (αν δεν το είχαν κάνει ήδη) παραμονή με μείωση αποδοχών.
 
Ο παίκτης έδωσε την καλύτερη αφορμή στη διοίκηση με την απόφασή του να ξενυχτήσει μετά από ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα που έφερε την έκρηξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και, πλέον, μοιάζει σχεδόν δεδομένο ότι μετράει μέρες στον Πειραιά, καθώς τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν σε καμία περίπτωση και από καμία ομάδα. Να... γλεντούν οι ποδοσφαιριστές με τις συνοδούς τους έπειτα από μια βαριά ήττα και μάλιστα από ομάδα με μπάτζετ κάποια... εκατομμύρια λιγότερα.

Εξάλλου, το χθεσινό post του Κώστα Καραπαπά, που φωτογράφιζε τη συγκεκριμέμη περίπτωση, είναι ενδεκτικό των προθέσεων της διοίκησης: «Παίκτες λοιπόν που δεν ματώνουν τη φανέλα ή γυρνάνε στα κλαμπ μετά από ήττες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα φεύγουν από την ομάδα μας. Τόσο απλά!».
 
Σφήνα για Κόντε;
 
Στο μεταξύ, υπάρχει μια φημολογία που αναφέρει ότι για τον Πέδρο Κόντε δεν αποκλείεται μετά την ΑΕΚ να κάνει σφήνα και ο Ολυμπιακός. Εξάλλου, το σημερινό πρωτοσέλιδο χτύπημα του Πρωταθλητή, που αναφέρει ότι ο Ισπανός δεν έχει κλείσει σε καμία άλλη ελληνική ομάδα (δείτε το ΕΔΩ), ενισχύει τα τελευταία σενάρια που θέλουν τους Πειραιώτες να ετοιμάζουν κίνηση για τον μεγάλο γκολτζή του ΠΑΣ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πίσω, όπως σας αποκαλύψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που για τον παίκτη φέρεται να έχει κάνει δυναμική κίνηση η Ένωση, δύσκολα οι πρωταθλητές θα μπουν στη λογική του πλειστηριασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μάλλον δεν ταιριάζει στα «θέλω» (νέος, εξελίξιμος, με μεταπωλητική αξία) που έχουν θέσει στον Πειραιά.
 
Μαρτίνς και Βρέντζος
 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ακολουθεί τελείως διαφορετική τακτική στις μεταγραφές σε σχέση με τους συμπατριώτες προκατόχους του (Μάρκο Σίλβα και Πάουλο Μπέντο).  Έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, αλλά δεν είναι απόλυτος, ενώ ο μάνατζέρ του δεν έχει την ίδια «διάδραση» εντός του συλλόγου όπως συνέβαινε με τον ατζέντη των προηγούμενων προπονητών (Κάρλος Γκονσάλβες).
 
Εξάλλου, αυτή τη στιγμή επικρατεί μεγάλη κινητικότητα στην αγορά της Αγγλίας, όπου βρίσκονται τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Γιάννης Βρένζος. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, από συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ στο νησί αναμένεται να ψωνίσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.
 
Πάντως, τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Γιάννης Βρένζος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, μάλλον δεν έχουν βάση, περισσότερο λόγω το ότι το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επίσημο πόστο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, επομένως είναι χρονικά αδύνατον να αφοσιωθεί περισσότερο στους Πειραιώτες. Εκτός κι αν υπάρχει πρόθεση να αποτραβηχτεί από την αγγλική ομάδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags