Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργή ΠΑΟΚ με τα… σενάρια τρόμου για τον τελικό – Τι απαντούν για τους χούλιγκανς της Παρτιζάν
| 2018-05-08 21:35:00

Οργή ΠΑΟΚ με τα… σενάρια τρόμου για τον τελικό – Τι απαντούν για τους χούλιγκανς της Παρτιζάν

Sportdog Team
Οργή ΠΑΟΚ με τα… σενάρια τρόμου για τον τελικό – Τι απαντούν για τους χούλιγκανς της Παρτιζάν

Γιατί κάνουν λόγο για «στημένα δημοσιεύματα»;

Πληροφορίες που σοκάρουν και οι οποίες προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο παιχνίδι, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και χούλιγκανς της Παρτιζάν, αλλά και κάποιοι Λευκορώσοι, που θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι.

Από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για «στημένα δημοσιεύματα», ενώ σημειώνουν πως τα εισιτήρια δίνονται και από τις δύο ΠΑΕ ονομαστικά, οπότε μπορεί όποιος προσκομίσει τα στοιχεία που απαιτούνται, να εξασφαλίσει και το... μαγικό χαρτάκι.

Από κει και πέρα, είναι δουλειά της αστυνομίας και της εταιρίας σεκιούριτι να προχωρήσει σε ταυτοποιήσεις για να προλάβει και να προφυλάξει την ασφάλεια και των παρευρισκομένων και την ομαλή μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags