Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πυροβολεί» ο Ολυμπιακός, «φέρνει» τους δύο παικταράδες ο Μαρτίνς – Ποιος βασικός «κλωτσάει»
| 2018-05-09 09:15:00

«Πυροβολεί» ο Ολυμπιακός, «φέρνει» τους δύο παικταράδες ο Μαρτίνς – Ποιος βασικός «κλωτσάει»

Sportdog Team
«Πυροβολεί» ο Ολυμπιακός, «φέρνει» τους δύο παικταράδες ο Μαρτίνς – Ποιος βασικός «κλωτσάει»

 Γκαζώνουν οι ερυθρόλευκοι και ψωνίζουν από το πάνω ράφι. Με ονόματα!

Μετά την παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς, οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό θα τρέξουν με καταιγιστικού ρυθμούς και σύντομα μπορεί να υπάρξουν ανακοινώσεις για... αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις.
 
Σχετικά με το «πρότζεκτ» ελληνοποίησης του ρόστερ έρχονται πολύ θετικά μηνύματα στον Πειραιά και υπάρχει αισιοδοξία ότι τόσο ο Ανδρέας Γιαννιώτης όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αγωνίζονται του χρόνου στην ομάδα. Οι υποθέσεις τους είναι πολύ προχωρημένες και όπως φαίνεται, απομένουν τα τυπικά για να πέσουν υπογραφές σε συμβόλαια και να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός δύο εξαιρετικές προσθήκες διεθνών Ελλήνων παικτών. 

Πιο δύσκολη παραμένει πάντως, η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν δικαστικές εμπλοκές με την ΑΕΚ, αν και στο Λιμάνι δεν δείχνουν να ανησυχούν.

Αντίθετα, του Γιαννιώτη έχει μπει στην τελική ευθεία και θεωρείται βέβαιο ότι θα βρίσκεται στον Ρέντη στις 15 Ιούνη με την έναρξη της προετοιμασίας.  

Την ίδια ώρα, «φωτιά» βάζει η ανάρτηση του Σίλβιο Προτό πως δεν είναι αληθινά όσα γράφονται για αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και για συμφωνία του με την Αντβέρπ! Ο έμπειρος τερματοφύλακας αφήνει ανοιχτά... παραθυράκια παραμονής του στον Πειραιά και σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το δικό του θέμα είναι καθαρά οικονομικής φύσης. Στον Ολυμπιακό είναι πλήρως ικανοποιημένοι μαζί του και εκείνος δέθηκε απόλυτα με την ομάδα και τους οπαδούς, οπότε το μοναδικό σημείο «τριβής» είναι οι αμοιβές του για την επόμενη σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να του κάνουν μια μικρή μείωση αποδοχών, στο πλαίσιο των περικοπών, αλλά και γιατί το πλάνο προβλέπει να είναι του χρόνου παγκίτης, οπότε αν ο Βέλγος τερματοφύλακας τελικά δεχτεί την πρόταση τότε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος αποχώρησής του! Το μυστικό βρίσκεται στα οικονομικά ανταλλάγματα που του προσφέρουν στο Βέλγιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, καθώς δεν είναι απίθανο ο Προτό να μην μπορεί να βρει λόγω ηλικίας καλύτερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από αυτό που του προσφέρει ο Ολυμπιακός!   

Ετσι δεν μπορεί να αποκλειστεί τελικά η παραμονή του έμπειρου τερματοφύλακα στην ομάδα, αν και οι πιθανότητες επαλήθευσης του σεναρίου αυτού παραμένουν μικρές... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags