Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλπο γκρόσο από Μελισσανίδη - Έχει έτοιμο βασικό για... σουτ και κάνει μεταγραφικό «μπαμ»
| 2018-05-09 17:18:00

Κόλπο γκρόσο από Μελισσανίδη - Έχει έτοιμο βασικό για... σουτ και κάνει μεταγραφικό «μπαμ»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κόλπο γκρόσο από Μελισσανίδη - Έχει έτοιμο βασικό για... σουτ και κάνει μεταγραφικό «μπαμ»

Τον θέλουν «έξω», τον σπρώχνει ο μάνατζερ, θα γίνει η δουλειά;

Πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Κώστα Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ και ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι γεγονός ότι το όνομά του έχει βρεθεί στα μπλοκάκια ανθρώπων που εκπροσωπούν και συνεργάζονται με ομάδες του εξωτερικού.

Η φετινή, άλλωστε, ήταν η χρονιά της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, αλλά είχε θετική και μακρόχρονη παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες της, λίγο ως πολύ, να έχουν διαφημιστεί και να υπάρχει ενδιαφέρον για τους περισσότερους από αυτούς από διάφορες ομάδες.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα από τη Γερμανία για τον Γαλανόπουλο, όπως φημολογείται τουλάχιστον, αν λάβουμε ως δεδομένο τη φετινή του παρουσία.

Προφανώς και ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσει την περίπτωση του πελάτη του, σε μια αγορά όπως η γερμανική την οποία γνωρίζει άριστα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει feedback από τη Στουτγκάρδη.

Δεν αναφέρουμε τυχαία τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς από εκεί έχει γραφτεί έντονα ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ σήμερα γράφτηκε ότι τον θέλει και η Άιντραχτ

Κρατήστε, πάντως, ότι είναι δύσκολο να φύγει τώρα ο Γαλανόπουλος και υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα συμβεί αυτό.

Με πρώτο και κύριο ότι στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο να του δώσουν φανέλα βασικού, προκειμένου του χρόνου τέτοια εποχή η τιμή του να έχει φτάσει στον... Θεό και να βρεθούν σε διαδικασία συζήτησης για την πώλησή του εκείνο το διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags