Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνει το «μπαμ» ο Μαρτίνς, πώς θα έρθει ο Βραζιλιάνος «εκτελεστής» - Έτοιμος φορ από Αγγλία!
| 2018-05-10 09:40:00

Ψήνει το «μπαμ» ο Μαρτίνς, πώς θα έρθει ο Βραζιλιάνος «εκτελεστής» - Έτοιμος φορ από Αγγλία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψήνει το «μπαμ» ο Μαρτίνς, πώς θα έρθει ο Βραζιλιάνος «εκτελεστής» - Έτοιμος φορ από Αγγλία!

Μεγάλη μεταγραφή για την επίθεση, όλα τα δεδομένα στο sportdog.gr.

Φωτιά παίρνουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού από την αποκάλυψη πως ο μάνατζερ του σέντερ φορ της Παλμέιρας, Ντέιβερσον, μετέφερε στη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας πρόταση δανεισμού του παίκτη στους Ερυθρολεύκους.

Όπως προκύπτει, η ομάδα του Πειραιά έπειτα από σχετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς πιέζει για την απόκτηση του 27χρονου γκολτζή και μάλιστα, η πρώτη κρούση προς την Παλμέιρας, έγινε πριν από δύο βδομάδες, με την απάντηση πάντως να είναι αρνητική. 

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανέφικτο, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ, Φιλίπε Ντίας: «στην Ευρώπη, η μεταγραφική αγορά μόλις τώρα αρχίζει να ζεσταίνεται. Οπότε δεν αποκλείεται να έρθει κάποια νέα πρόταση, που θα αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Σε αυτή την περίπτωση θα συζητήσουμε ξανά το θέμα με τη διοίκηση της Παλμέιρας».

Όπως επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει υποδείξει στη διοίκηση του Ολυμπιακού τρεις Βραζιλιάνους παίκτες για να επιχειρηθεί η απόκτησή τους και ο ένας είναι ο Ντέιβερσον, άλλοτε σέντερ φορ της Μπελενένσες (12 γκολ σε 34 ματς με τη φανέλα της) και της β’ ομάδας της Μπενφίκα (8 γκολ σε 29 εμφανίσεις) στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη, ο Ντέιβερσον είναι απογοητευμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Παλμέιρας και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού έτσι κι αλλιώς οι «πράσινοι» δεν θα του επιτρέψουν να παίξει σε άλλη ομάδα της Βραζιλίας (έχει συμβόλαιο έως το 2022). Γι’ αυτό και διαψεύστηκε το σενάριο, που ήθελε την Ατλέτικο Παραναένσε να έχει ζητήσει τον δανεισμό του παίκτη. 

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση, ιδιαίτερα αν δεν βρίσκεται στο τραπέζι των ζητήσεων το ενδεχόμενο του δανεισμού. Η Παλμέιρας τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι αντί 5 εκατ. ευρώ από τη Λεβάντε (είχε 9 γκολ σε 33 ματς εκεί) και μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Πριμέρα διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του και κατά συνέπεια, θα διεκδικήσει χρήματα από την όποια συμφωνία.


Πάντως, οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν το φόβο του προπονητή της Παλμέιρας, Ρότζερ Μασάντο, πως θα υπάρξει κύμα αποχωρήσεων από το ρόστερ μετά το Μουντιάλ, ενώ εκτιμάται ότι ο Ντέιβερσον πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα εφόσον παραμείνει παγκίτης.

Με δεδομένο πάντως, ότι ο Ντέιβερσον παραμένει ακριβή και περίπλοκη περίπτωση, αλλά και ότι οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν σαν προτεραιότητα να αποκτήσουν Λατινοαμερικανό γκολτζή, στα υπόψιν πρέπει να παραμείνει και ο Ουρουγουανός στράικερ της Χαλ, Αμπέλ Ερνάντες.

Ο 28χρονος φεύγει από τις Τίγρεις ως ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την αγγλική αγορά. Ο διεθνής παίκτης με τα 8 γκολ φέτος σε μόλις 10 ματς έχει προταθεί στους Ερυθρολεύκους, όπως και στη... Νότιγχαμ Φόρεστ και σίγουρα, είναι μια περίπτωση που απασχολεί και δεν μπορεί να διαγραφεί από το... μπλοκάκι των φετινών μεταγραφικών επιδιώξεων του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags