Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
| 2018-05-10 10:43:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από την 1η  έως τις 7 Μαΐου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Under/Over 2,5 γκολ», σε επτά αγώνες, από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας,  του Βελγίου και της Τουρκίας  και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και κέρδισε 19.406,41 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 4 Μαΐου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης  ελληνικής ιπποδρομίας τέσσερις νικητές,  από την Ηλιούπολη, του Ζωγράφου, το Μαρκόπουλο και το Περιστέρι, κέρδισαν από 1.501 ευρώ. Την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Kenilworth, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.985 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags