Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική γίνεται τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα
| 2018-05-11 12:59:00

Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική γίνεται τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα

Sportdog Team
Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική γίνεται τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα

H υποψηφιότητα - έκπληξη για το πόσο του τεχνικού διευθυντή στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σε διπλή αναζήτηση, προπονητή καθώς και τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης το τάιμινγκ που διανύουμε, όπως διαβάζουμε στο marca-sl.gr. Κι αν ο Μάκης Χάβος παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο, παρά την «παρέλαση» υποψηφίων και τις ποικίλες εισηγήσεις που γίνονται (εκ των έσω) προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή παίζει υποψηφιότητα – έκπληξη.

Όπως έχει «μαλλιάσει» το πληκτρολόγιο του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» να γράφει τις τελευταίες ημέρες και από την στιγμή που ο Γιώργος Καραγκούνης δεν «ψήθηκε» στην προοπτική της συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»  

«Τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα βρίσκονται σε συζητήσεις με πρόσωπο – έκπληξη, που έτσι και τελικά φορέσει το κουστούμι του τεχνικού διευθυντή θα σηκώσει μπόλικη…σκόνη και θα προκαλέσει αυτό που λέμε αίσθηση. Όχι μόνο εντός, αλλά κι εκτός των τειχών» έγραφα επί λέξει στην χθεσινή στήλη και ήγγικεν η ώρα για την σχετική αποκάλυψη.

Και το όνομα αυτού, Στέλιος Βενετίδης!

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος της «χρυσής» ομάδας του Euro 2004, αποτελεί – σύμφωνα με αποκλειστικές και γκαραντί πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» - την περιβόητη υποψηφιότητα – έκπληξη.Κι ας έχει μηδαμινή προϋπηρεσία ως τεχνικός διευθυντής, από την στιγμή που κρέμασε τα εξάταπα.

Να θυμίσω πως ο Βενετίδης ακολουθούσε μέχρι πρότινος ως ασίσταντ κόουτς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στους προπονητικούς σταθμούς του τελευταίου.

Αμφότεροι συνεργάστηκαν στην Κέρκυρα, την ΑΕΚ Λάρνακας, την Βέροια, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό Βόλου. Προσοχή και για να μην μπερδεύεστε: η υποψηφιότητα του Βενετίδη, δεν έχει καμία σχέση στην προκειμένη περίπτωση με τον Ελευθερόπουλο, ούτε βάζει στο κάδρο την περίπτωση συνεργασίας του Απόλλωνα με τον «Ελέ».

Α και που΄στε: επειδή όπως πίσω από κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι και ενίοτε πίσω από κάθε τεχνικό διευθυντή κρύβεται κι ένας μάνατζερ, τα μέτρα για το κουστούμι του υποψηφίου στον Απόλλωνα Στέλιου Βενετίδη, πήρε ένας από τους πλέον «μπαρουτοκαπνισμένους» μάνατζερ στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη, που σύμφωνα μάλιστα με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, έχει χτίσει όχι απλά δυνατή, αλλά…βελούδινη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags