Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό deal για Ίβιτς, πρώην του ΠΑΟΚ το «κονέ» - «Στέλνει» Ελλάδα όνομα-βόμβα και… σφάζονται όλοι;
| 2018-05-11 13:01:00

Τρελό deal για Ίβιτς, πρώην του ΠΑΟΚ το «κονέ» - «Στέλνει» Ελλάδα όνομα-βόμβα και… σφάζονται όλοι;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό deal για Ίβιτς, πρώην του ΠΑΟΚ το «κονέ» - «Στέλνει» Ελλάδα όνομα-βόμβα και… σφάζονται όλοι;

«Παράνοια» στο Ισραήλ για τον Σέρβο, ποιον Έλληνα παίρνει μαζί του;

Στη Μακάμπι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ (τον Ιούλιο του 2017) δεν έχει καθίσει στον πάγκο άλλης ομάδας, παρότι κατά καιρούς είχε αρκετές κρούσεις από το εξωτερικό.
 
Ο νεαρός τεχνικός έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο (πιθανότητα θα αφορά 1+1) έναντι 400.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που κρίνονται εξαιρετικά, ενώ το «κονέ» στο deal το έκανε ο Τζακ Αγγελίδης, που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ ως πρόεδρος. Αυτός ήταν που εισηγήθηκε τον Σέρβο κόουτς στη διοίκηση της Μακάμπι, μιας και τον γνώριζε από την κοινή τους θητεία στην Τούμπα.
 
Κρόιφ για Ελλάδα;
 
Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος πέρασε από πολλά πόστα στο συγκεκριμένο σύλλογο και αποχωρεί μετά από χρόνια.
 
Ο γιος του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ είχε επιτυχημένη θητεία στην «ομάδα του λαού» περισσότερο ως τεχνικός διευθυντής και δεν αποκλείεται τώρα που θα είναι ελεύθερος να απασχολήσει τις ελληνικές ομάδες.
 
Εξάλλου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, αναζητούν άνθρωπο στη θέση αυτή και δεν είναι απίθανο να εξετάσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.
 
Ο πρώτος από Ελλάδα
 
Στο μεταξύ, ήδη κυκλοφορεί και το πρώτο όνομα από την Ελλάδα που θέλει να πάρει μαζί του ο Βλάνταν Ίβιτς στο Ισραήλ. Πρόκειται για τον Σταύρο Τσουκαλά που αγωνίστηκε φέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης και με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Δικέφαλο του Βορρά. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία (29) και πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στη Super League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags