Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό «τσινάει» ο Δώνης, τι παίζεται με Νταμπίζα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, «άκυρο» από Ουζουνίδη!
| 2018-05-12 10:30:00

Γι’ αυτό «τσινάει» ο Δώνης, τι παίζεται με Νταμπίζα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, «άκυρο» από Ουζουνίδη!

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό «τσινάει» ο Δώνης, τι παίζεται με Νταμπίζα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, «άκυρο» από Ουζουνίδη!

Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό, όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Κορυφώνονται οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς μετά την πρόσληψη του Γιώργου Νταμπίζα άπαντες αναμένουν και την απόφαση για τον νέο προπονητή.

Μάλιστα, όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού και τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να πειστεί ο Έλληνας τεχνικός και να αναλάβει τους Πράσινους σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Πάντως, στην πραγματικότητα δε χρειάζεται να γίνει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο για να υπάρξει συμφωνία, από την άποψη ότι υπάρχει εξαιρετική σχέση ανάμεσά τους, αλλά και διαρκή επαφή τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για άλλα θέματα.

Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας ήταν αυτός που, μετά τον Γιάννη Αλαφούζο, πρότεινε τον Γιώργο Δώνη στη συνάντηση που είχε με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ, λέγοντας τα καλύτερα για τον Έλληνα τεχνικό.

Εξάλλου, όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή, η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα από το Τριφύλλι μπορεί από μόνη της να βοηθήσει για να απαντήσει θετικά ο Γιώργος Δώνης, ενώ οι ενστάσεις του 48χρουνου προπονητή είναι διαφορετικές κι αφορούν τα διοικητικά του συλλόγου και ποιος θα έχει το κουμάντο στην επόμενη μέρα. Γι' αυτό εκτιμάται ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να πει το οριστικό «ναι», αν δεν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Άλλωστε, όπως φαίνεται, ακόμα ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κάνει κάποια συνάντηση με την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή για να πάρει τις εγγυήσεις που ζητάει, όπως έγινε με τον Νίκο Νταμπίζα, παρά μόνο έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η αλήθεια για Κουρμπέλη

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα νέα σενάρια περί πρότασης για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο και για την ακρίβεια δεν έχει εκφραστεί κανένα ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο από το εξωτερικό, ειδικά στην αρχική τιμή που έχουν θέσει οι Πράσινοι (3 εκατ. ευρώ).

Όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες μοιάζουν να έχουν επικοινωνιακό χαρακτήρα, ενώ για να αποχωρήσει με τα υπάρχοντα δεδομένα ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να το κάνει είτε μέσω προσφυγής (δεν έχει καμία τέτοια διάθεση), είτε αν όντως βρεθεί πρόταση από το εξωτερικό, αλλά σε πολύ πιο λογικά πλαίσια (1,5 εκατ. ευρώ), αν και, όπως προαναφέραμε, ακόμα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ακόμα και σε αυτή την αγορά.

Δύσκολο για Ουζουνίδη-Απόλλωνα

Σχετικά με την κρούση που φέρεται να έχει κάνει ο Απόλλωνας Σμύρνης στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ισχύει η πληροφορία ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει ούτε επίσημη πρόταση, ούτε καν επίσημη κουβέντα. Και πολύ δύσκολα θα μπει στη διαδικασία επαφών ο Έλληνας τεχνικός με τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς έχει πολύ μεγαλύτερες βλέψεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags