Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κ. Παπαδόπουλου - Θα μείνει στο Αμβούργο μετά τον υποβιβασμό;
| 2018-05-13 17:08:00

Αποκάλυψη Κ. Παπαδόπουλου - Θα μείνει στο Αμβούργο μετά τον υποβιβασμό;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κ. Παπαδόπουλου - Θα μείνει στο Αμβούργο μετά τον υποβιβασμό;

Τί δήλωσε ο Έλληνας άσος. που έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ;

Το Αμβούργο έγραψε την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του, καθώς υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι θα ήθελε να μείνει στο Αμβούργο του χρόνου, ακόμα κι αν δεν αγωνίζεται στη Bundesliga.

Πάντως, ο Έλληνας διεθνής διευκρίνισε πως κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του έμπειρου στόπερ έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον υποβιβασμό: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Λυπάμαι για την ομάδα και για τους ανθρώπους που ανήκουν στον σύλλογο. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Για τον προπονητή του Αμβούργου: «Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής ήρθε πολύ αργά. Μαζί του παίξαμε ποδόσφαιρο στα 8 τελευταία ματς και συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς. Όλοι είδαν πως έγιναν βήματα προόδου. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Για το μέλλον του: «Τίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συμβόλαιο με το Αμβούργο το οποίο ισχύει και για την Β΄ κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα. Πρέπει να ξεκουραστώ πρώτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο. Είναι τεράστιος σύλλογος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags