Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Γκραντ και Ζάχαβι για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Τότε αναλαμβάνουν οριστικά!
| 2018-05-13 22:22:00

Αποκαλύψεις Γκραντ και Ζάχαβι για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Τότε αναλαμβάνουν οριστικά!

του Νίκου Στεργίου
Αποκαλύψεις Γκραντ και Ζάχαβι για το μέλλον του Παναθηναϊκού - Τότε αναλαμβάνουν οριστικά!

Τι λένε στους συμπατριώτες τους οι συνεργάτες του Παϊρότζ.

Η σεζόν μπορεί να τελείωσε και επίσημα, όμως για τον Παναθηναϊκό τα όσα θα γίνουν το επόμενο διάστημα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα καθορίσουν το μέλλον του συλλόγου.

Το θέμα της εμπλοκής της «PanAsia» στην ΠΑΕ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας αναφορικά με τις εξελίξεις και τον χρόνο υλοποίησής του.

Ήδη έχουν «σκάσει» αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν ότι το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών είναι θέμα χρόνου και κάνουν λόγο για άμεση διεκπεραίωση.

Πέραν του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, στο deal εμπλέκονται και οι εκλεκτοί του Ταϊλανδού επιχειρηματία για να τρέξουν το αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου. Με… πρώτο και καλύτερο τον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καίριο ρόλο στον σύλλογο, αλλά και ο γνωστός ατζέντης, Πίνι Ζάχαβι, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πιεμπονγκσάντ.

Οι δύο προαναφερθέντες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα περί άμεσης διεκπεραίωσης του deal, καθώς όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, αυτό είναι που τονίζουν αμφότεροι στους συμπατριώτες τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, τόσο ο Γκραντ όσο και ο Ζάχαβι μιλούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ τους και τονίζουν ότι το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι την πρώην εβδομάδα του Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags