Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ισοπεδώνει» Μελισσανίδη ο Μαρινάκης, αν το κάνει κι αυτό - Απίθανη φήμη για νέα «αρπαγή»!
| 2018-05-15 21:45:00

«Ισοπεδώνει» Μελισσανίδη ο Μαρινάκης, αν το κάνει κι αυτό - Απίθανη φήμη για νέα «αρπαγή»!

Sportdog Team
«Ισοπεδώνει» Μελισσανίδη ο Μαρινάκης, αν το κάνει κι αυτό - Απίθανη φήμη για νέα «αρπαγή»!

Νέα απώλεια για την Ένωση, που πυροδότησε σενάρια-φωτιά.

Μια αναπάντεχη αποχώρηση έσκασε την Τρίτη στην ΑΕΚ, με τον Γιάννη Σαμαρά να υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και να αφήνει κενή τη θέση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Πρόκειται, φυσικά, για έναν άνθρωπο με συγκεκριμένες ιδέες και ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική φιλοσοφία, που δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, κάτι που του στοίχισε -για όσους ξέρουν- και στον Παναθηναϊκό, όπου ουσιαστικά δεν είχε καμία αρμοδιότητα και καμία συμμετοχή σε αποφάσεις, τουλάχιστον στο πεδίο ευθύνης του.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται ότι συνέβη και στον Δικέφαλο και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς φημολογείται ότι θα "παίξει" πολύ για τις εθνικές μας ομάδες και λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης στις μικρές ηλικίες, ενώ υπάρχει πάντα στο παρασκήνιο και η φήμη περί Ολυμπιακού.

Μετά, λοιπόν, από την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και παρότι ακόμα αναμένονται πολλά επεισόδια στην περίπτωσή του (η ΑΕΚ τον κάλεσε σε απολογία και θα καταθέσει εξώδικο), πολλοί λένε ότι δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να τον αρπάξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τώρα που λύθηκε η συνεργασία με τον Κυριάκο Καραταϊδη.

Φυσικά, ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στην "σκακιέρα" ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags