Facebook Pixel "Δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-17 21:42:00

"Δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη"

"Δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη"

Ο Ισπανός τεχνικός της Ντιναμό Τυφλίδας, Άλεξ Γκαρθία, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ματς πως "ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θέλομε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Αναλυτικά:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και τις δυνατότητες που έχει. Το βασικό είναι να δώσουμε ένα καλό παιχνίδι και να το συνδυάσουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας από την Γεωργία και όταν ρωτήθηκε: «τι θεωρείτε εσείς ως επιθυμητό αποτέλεσμα», απάντησε λέγοντας: «Να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θέλομε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αύριο μπορούμε να το συζητήσουμε ξανά».

Ο Καφές λίγο πριν από εσάς είπε ότι τον ανησυχεί στην ομάδα σας το γεγονός ότι παίζει καλά την κόντρα επίθεση. Αυτή θα είναι η λογική σας;

«Ναι, το δικό μας παιχνίδι είναι αυτό. Ετσι θα ξεκινήουμε και αύριο και θα το εφαρμόσουμε καθόλη την διάρκειά του».

Αλλαγή έδρας, αν αυτό επηρέασε την ομάδα και αν έχει σημασία;

«Σ' αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ που δέχτηκε και έγινε αυτή η αλλαγή», τόνισε ο τεχνικός της Ντιναμό για να του εξηγήσουν πως αυτή ήταν απόφαση της UEFA και δεν είχε καμία συμμετοχή η ΠΑΕ ΑΕΚ στη συγκεκριμένη απόφαση αλλαγής έδρας...

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ;

«Εχουμε δει τα παιχνίδια της ΑΕΚ., την έχουμε παρακολουθήσει. Είναι δυνατή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags