Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Ο αντι-Μπεργκ του Ουζουνίδη, αντι-Πρίγιοβιτς του Λουτσέσκου - Προβάρει τα ασπρόμαυρα!
| 2018-05-17 12:02:00

Αποκάλυψη: Ο αντι-Μπεργκ του Ουζουνίδη, αντι-Πρίγιοβιτς του Λουτσέσκου - Προβάρει τα ασπρόμαυρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Ο αντι-Μπεργκ του Ουζουνίδη, αντι-Πρίγιοβιτς του Λουτσέσκου - Προβάρει τα ασπρόμαυρα!

«Κλεισμένη» μεταγραφή στην Τούμπα, πότε θα ανακοινωθεί.
 

Στον ΠΑΟΚ έκλεισαν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας και, πλέον, σχεδιάζουν την ομάδα της ερχόμενης περιόδου, με σκοπό να φτιάξουν ένα ακόμα πιο δυνατό σύνολο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις δημόσιες εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη.
 
Ήδη μετά τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ η ονοματολογία έχει πάρει «φωτιά» στην Τούμπα και οι περιπτώσεις παικτών που φέρονται να απασχολούν τον Δικέφαλο του Βορρά δίνουν και παίρνουν. Μία τέτοια είναι ο Τεέμου Πούκι, ο Φινλανδός επιθετικός που «παίζει» σχεδόν καθημερινά στα ρεπορτάζ του συλλόγου.
 
Όντως ισχύουν οι φήμες που λένε ότι ο 28χρονος φορ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει ήδη με τον παίκτη, ο οποίος γι’ αυτό φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του πρότεινε προ ημερών η Μπρόντμπι.
 
Στη ουσία, δηλαδή, στην Τούμπα έχουν «καπαρώσει» τον παίκτη και, αν το αποφασίσουν, μπορούν να τον φέρουν στην Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι που, άλλωστε, ισχύει και για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στον ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει τον πρώτο λόγο για τον Ισπανό φορ και απομένει το τελικό «ΟΚ» του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 
Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην Τούμπα κάτι άλλο ετοιμάζουν. Δεν είναι ο Τεέμου Πούκι, δηλαδή, αυτός που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Όπως ακούγεται στην «πιάτσα» οι «ασπρόμαυροι» έχουν άλλη κίνηση στα σκαριά που αναμένεται σύντομα να γίνει γνωστή.
 
Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ο Φινλανδός παραμένει… stand by και ίσως η περίπτωσή του αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ και από την παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Μουντιάλ. Μια ενδεχόμενη, άλλωστε, μεγάλη πώληση του Σέρβου φορ, μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα στον σχεδιασμό του Δικεφάλου.
 
Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τεέμου Πούκι αποτέλεσε διακαή πόθο του Παναθηναϊκού τον περασμένο καλοκαίρι, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε τον έμπειρο παίκτη ως βασικό φορ, μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags