Facebook Pixel Επόμενο... θύμα η Βιγιαρεάλ για Οντένσε!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-17 23:50:00

Επόμενο... θύμα η Βιγιαρεάλ για Οντένσε!

Επόμενο... θύμα η Βιγιαρεάλ για Οντένσε!

Η Βιγιαρεάλ πήρε σειρά μετά τον Παναθηναϊκό για την Οντένσε, η οποία τορπίλισε το κίτρινο υποβρύχιο και απειλεί να το πετάξει εκτός Champions League!

Το «καφενείο» έριξε... τορπίλη!

Η Οντένσε κοίταξε στα μάτια την Βιγιαρεάλ και όχι μόνο είναι ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, αλλά έχει και το προβάδισμα. Η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και στην χώρα μας την... κοσμήσαμε με πολλά... διακοσμητικά επίθετα, επικράτησε των Ισπανών με 1-0 και οι παίκτες της έδειξαν ότι μόνο «ξυλοκόποι» δεν είναι! Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο, με τον Ρόσι να είναι ο μοναδικός που ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους, καθώς ό,τι καλό έβγαινε επιθετικά ήταν από τον Ιταλό. Αν κάποια ομάδα έκλεψε τις εντυπώσεις, όμως, εκείνη ήταν η Οντένσε.

Οι Δανοί πήγαν δίκαια με το 0-0 στα αποδυτήρια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας έξυπνα έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, έπαιξαν με αντεπιθέσεις και περίμεναν το λάθος... Αυτό τελικά συνέβη στο 84', όταν ο Ζαπάτα έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βιγιαρεάλ αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς ο Αντρέασεν τον πίεσε, έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Τσάμπα ήττα για ΑΠΟΕΛ

Αν και στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Βίσλα στην Κρακοβία, το ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στην Κύπρο με ήττα στις αποσκευές του. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε πολύ καλή κυκλοφορία ειδικά στο πρώτο μέρος και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των Πολωνών, όμως η μεγάλη φάση δεν ήρθε ποτέ. Στην επανάληψη, η Βίσλα είχε δοκάρι στο 53' με το Μαλέσκι, όμως οι Κύπριοι με συνοχή στο ματς έδειχναν ότι μπορεί να φύγουν και με το διπλό από την έδρα της Βίσλα, όμως αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Σε μία φάση που οι Γαλαζοκίτρινοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους το πλήρωσαν με γκολ, όταν στο 71' ο Νούνιες πήρε όλη την άμυνα πάνω του, άνοιξε στα δεξιά στον Μαλέσκι, ο οποίος αφού απέφυγε τον Μποναβεντούρα τίναξε τα δίχτυα του Χιώτη με τρομερό αριστερό βολέ! Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να καλούνται πλέον να κάνουν την ανατροπή στην Μεγαλόνησο.

Οι συνθέσεις

Βίσλα Κρακοβίας (Ρόμπερτ Μάασκαντ): Παρέικο, Τζάλιενς, Τσάβες, Μέλικσον, Σομπολέφσκι, Νούνιες, Ντίας, Γκένκοφ, Μαλέσκι (92' Κιρμ), Γιοβάνοβιτς, Ιλιεφ (68' Βιλκ).

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Ζόρζε, Αΐλτον, Τρικόφσκι (85' Σολάρι), Μαντούκα (46' Χαραλαμπίδης), Πίντο, Κόντης, Μοράις, Σολωμού, Μαρσίνιο (80' Γιάχιτς), Μποαβεντούρα.

ΠΗΓΗ: gazzetta

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags