Facebook Pixel «Με Μιραλάς χαμογελάς, τους Τούρκους τι τους θέλαμε;» (ΦΩΤΟ)
| 2011-08-18 00:04:00

«Με Μιραλάς χαμογελάς, τους Τούρκους τι τους θέλαμε;» (ΦΩΤΟ)

«Με Μιραλάς χαμογελάς, τους Τούρκους τι τους θέλαμε;» (ΦΩΤΟ)

Κάπως έτσι διαχειρίστηκαν τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατασαράι τα ερυθρόλευκα sites. Και αυτό γιατί το φιλικό των δύο ομάδων εξελίχτηκε σε... εχθρικό!

Διαβάστε πως έπαιξαν το θέμα τα ολυμπιακά ιντερνετικά Media:

Katimagiko.gr

Θρύλος και Μιραλάς να χαμογελάς

Ένας σαφώς βελτιωμένος Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γαλατάσαραϊ, στο «Καραϊσκάκη» με γκολ του Μιραλάς από το πρώτο λεπτό και έδειξε πως άρχισε να πατάει... γκάζι! Ξεχώρισαν και πάλι Φέισα, Φουστέρ και Μιραλάς. Αγωνία για τον τραυματισμό του Ριέρα.

Redplanet.gr

Τι το θέλαμε;

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γαλατάσαραϊ αλλά έχασε με τραυματισμό τους Ριέρα, Ουρτάδο, ενώ από θαύμα γλίτωσε ο Μιραλάς στο προκλητικά σκληρό παιχνίδι των παικτών της Γαλατά. Εξαιρετικός ο Αβραάμ.

Gavros.gr

«Καθάρισε» τους Τούρκους

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Γαλατά στον Ναό με γκολ του Μιραλάς και επέστρεψε στις νίκες…

Rednews.gr

Όσο έχει τον Κέβιν... (video)

Με τον Κέβιν Μιραλάς (ποιόν άλλον) σκόρερ ο Ολυμπιακός κέρδισε την Γαλατάσαραϊ με 1-0 στο τελευταίο φιλικό στο Καραϊσκάκη, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα το νικητήριο γκολ ήρθε μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο και ακολουθήθηκε από καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι εκεί όμως αφού και πάλι ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε στον δημιουργικό τομέα στο δεύτερο ημίχρονο προβληματίζοντας για τον βαθμό ετοιμότητας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags