Facebook Pixel «Θαμμένη» τρομερή «αποκάλυψη» για Ολυμπιακό - «Φέρνει» πίσω τον Βρέντζο ο Μαρινάκης
| 2018-05-18 15:03:00

«Θαμμένη» τρομερή «αποκάλυψη» για Ολυμπιακό - Αυτόν «φέρνει» ο Μαρινάκης για νέα… εκτόξευση!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Θαμμένη» τρομερή «αποκάλυψη» για Ολυμπιακό - Αυτόν «φέρνει» ο Μαρινάκης για νέα… εκτόξευση!

Κίνηση για να τα γυρίσει όλα τούμπα. 
 

Μπορεί να πέρασε στα «ψιλά», αλλά μάλλον αποτελεί την είδηση της ημέρας στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για την «επιστροφή» του Γιάννη Βρέντζου στα δρώμενα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπως το θέμα αναδεικνύεται πρωτοσέλιδα σήμερα από την εφημερίδα «SporDay» (δείτε ΕΔΩ).
 
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκτάει ξανά ενεργό ρόλο στον σύλλογο και θα έχει από εδώ και στο εξής το «γενικό πρόσταγμα» όσον αφορά την οργάνωση και τον σχεδιασμό της «επόμενης μέρας».
 
Μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή εξέλιξη, αν και στην πραγματικότητα πότε ο Γιάννης Βρέντζος δεν έπαψε να ασχολείται ενεργά με τα «καυτά» ζητήματα της ομάδας, ενώ πάντα ήταν στο πλευρό και του αγωνιστικού τμήματος.
 
Από την άλλη, όμως, είχε διαρρεύσει δύο φορές στο παρελθόν η «αποχώρηση» του έμπειρου στελέχους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μία μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά το καλοκαίρι του 2016 και μία μετά την απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν και ο Γιάννης Βρέντζος μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία και απέκτησε σημαντικό πόστο στον αγγλικό σύλλογο.
 
Το γεγονός ότι και πάλι ο έμπειρος παράγοντας δεν «αποχωρεί» από τον Ολυμπιακό αποδεικνύει περίτρανα πόσο ικανός είναι στο ρόλο του, για τον εμπιστεύεται κάθε φορά με... κλειστά μάτια ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αλλά και το γεγονός πως στα δύσκολα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ακολουθεί την… πεπατημένη.
 
Εξάλλου, το έργο του Γιάννη Βρέντζου στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια κρίνεται απολύτως επιτυχημένο, καθώς είναι από τους βασικούς συντελεστές όλων των μεγάλων μεταγραφικών επιτυχιών των Ερυθρολεύκων, αλλά κι αυτός που συνέβαλλε τα μέγιστα για να αλλάξει ο σύλλογος επίπεδο στις διασυνδέσεις του στην αγορά και το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags