Facebook Pixel Sportdog.gr | Νικ. Λαγαρίας: Μου προτάθηκε να πάω στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αρνήθηκα
| 2018-05-18 15:59:00

Νικ. Λαγαρίας: Μου προτάθηκε να πάω στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αρνήθηκα

Sportdog Team
Νικ. Λαγαρίας: Μου προτάθηκε να πάω στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αρνήθηκα

Η απάντηση του νομικού για τα όργανα της ΕΠΟ. 
 

Ο νομικός Νίκος Λαγαρίας έστειλε επιστολή στο sportdog.gr, με αφορμή τη δημοσίευση post του Κώστα Καραπαπά, που αφορούσε τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Ο κ. Λαγαρίας απάντησε στους ισχυρισμούς του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζοντας ότι όχι μόνο δεν τον έδιωξαν, όπως υπονόησε ο Κώστας Καραπαπάς, από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αλλά του προτάθηκε διορισμός στο ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας, επισυνάπτοντας και το σχετικό έγγραφο. 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητό Sportdog,

με αφορμή την γνωστή υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ανταποκρίθηκα, στις 16.5.2018, σε όλες ανεξαιρέτως τις τιμητικές προσκλήσεις που ευγενώς μου απευθύνθηκαν από συναδέλφους σας της εφημερίδας Live Sport, των ραδιοφωνικών σταθμών ALPHA 989 και ΣΠΟΡ FM, και του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24, και συνεισέφερα, για την ενημέρωση των πολιτών την οποία θεωρώ πυλώνα της Δημοκρατίας, τις απόψεις μου επί του εφαρμοστέου Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, από καθαρά νομική σκοπιά.

Με έκπληξη όμως διαπίστωσα ότι την ίδια ημέρα (16.5.2018) αναρτήσατε post, από λογαριασμό facebook, το οποίο αναφέρει ότι, μετά από την ευδόκιμη και ανεπίληπτη επταετή πορεία μου στην αθλητική Δικαιοσύνη, ως εκπροσώπου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, με «έδιωξαν» δήθεν από εκεί «με τις κλωτσιές», λόγω των «ασυναρτησιών» που έλεγα κλπ.

Θα ήθελα λοιπόν να σας πληροφορήσω ότι, όχι μόνο δεν συνέβησαν ποτέ αυτά που γράψατε, αλλά κατά τη λήξη της θητείας μου στην ΕΕΟΔ, τον Σεπτέμβριο του 2017, μου προτάθηκε νέος τιμητικότατος διορισμός, στο ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αυτή τη φορά, τον οποίο δεν αποδέχθηκα. Σας κοινοποιώ λοιπόν αυτούσιο, για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, το ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) στις 15.9.2017, κατά την ως άνω  λήξη της θητείας μου στην ΕΕΟΔ, το οποίο έχει επί λέξει ως εξής:

«Καλημέρα  Νίκο, κατόπιν του αιτήματος της ΕΠΟ για διορισμό εκπροσώπων του ΠΣΑΠ στις επιτροπές της, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε να σε διορίσει για τη χρονιά 2017-2018 εκπρόσωπό του στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, λόγω της σπουδαιότητας της Επιτροπής και της μεγάλης εμπειρίας σου. Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσεις άμεσα, αν ενδιαφέρεσαι να σε προτείνουμε στη συγκεκριμένη Επιτροπή».

Επειδή, ατυχώς, δεν διασταυρώσατε την «είδηση» πριν την αναρτήσετε, ούτε και επικοινωνήσατε μέχρι σήμερα μαζί μου για να ακούστε τις απόψεις μου, παρακαλώ για την δημοσίευση – ανάρτηση των απόψεών μου αυτών και του συνημμένου ηλεκτρονικού μηνύματος του ΠΣΑΠ, καθώς και για τις δικές σας ενέργειες κατά Νόμον.

Με εκτίμηση,

Νίκος Λαγαρίας

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Ομήρου 20 – Αθήνα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags