Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τρίβει τα μάτια του το Καραϊσκάκη με το «τέρας» - Υπερ-παίκτης για Ελλάδα, θα τον φέρει;
| 2018-05-18 22:50:00

Θα τρίβει τα μάτια του το Καραϊσκάκη με το «τέρας» - Υπερ-παίκτης για Ελλάδα, θα τον φέρει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα τρίβει τα μάτια του το Καραϊσκάκη με το «τέρας» - Υπερ-παίκτης για Ελλάδα, θα τον φέρει;

Θα... σαλτάρει μ' αυτόν ο κόσμος του Ολυμπιακού αν γίνει το μπαμ!

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει το τελευταίο διάστημα για τις μεταγραφές του, καθώς διοίκηση και Πέδρο Μαρτίνς, έχουν αποφασίσει να μην καθυστερήσουν πολύ με τη στελέχωση του ρόστερ, αφού θέλουν να υπάρχει χρόνος για να δουλέψουν στην προετοιμασία και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην έναρξη της σεζόν.

Στο Λιμάνι λοιπόν έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός έμπειρου και ποιοτικού κεντρικού αμυντικού και οι προτάσεις από τους μάνατζερ πέφτουν βροχή. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην σχετική λίστα είναι αυτό του Ρολάντο, ο οποίος σίγουρα πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, αλλά και ιδιαιτέρως δύσκολη.

Ο θηριώδης στόπερ, ύψους 1.89 μ. που στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 33 του χρόνια και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο (με την οποία κατέκτησε το Europa League το 2011), Ίντερ, Νάπολι και Μαρσέιγ και μένει ελεύθερος, έχει προταθεί, όμως τα χρήματα που ζητάει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι απαγορευτικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Ρολάντο προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τους Μασσαλούς, στην οποία είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 12 στο Europa League, 2 στο Κύπελλο Γαλλίας και μια στο Λιγκ Καπ της χώρας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, ζητάει από τις ενδιαφερόμενες ομάδες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Πρόκειται για χρήματα που ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα δώσει σε παίκτη αυτό το καλοκαίρι και για αυτό η περίπτωσή του Ρολάντο θα απασχολήσει τους Πειραιώτες, μόνο εάν δεν βρει αυτό το συμβόλαιο σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags